Janna Nick Nafi Persend4 Kem4tian Bintang K-Pop

Beberapa hari lalu, nama pelakon Janna Nick menjadi bualan h4ngat apabila 1su video lama mengaitkan seorang bintang K-Pop, Jonghyun yang meninggaI dunia tiga tahun lalu diperkatakan kembali.

1su tersebut dibangkitkan kembali oleh peminat K-Pop apabila Janna did4kwa tidak mengh0rmati kemat1an bintang itu kerana bergelak ketawa selepas dius1k Sharifah Sakinah dalam video tersebut.

Menerusi video berkenaan kedua-dua pelakon itu berada di sebuah salon sebelum Sharifah Sakinah melemparkan pertanyaan kepada Janna yang membuat rawatan rambut.

“Ini yang mati tu kan?,” soal Sakinah.

Tampil menjelaskan apa yang berlaku ketika tiga tahun lalu, Janna berkata dia langsung tidak tahu tentang maksud sebenar guravan Sakinah dan hanya ketawa kerana pelakon itu suka bergvrau.

“Jujur demi Allah, saya tak tahu menahu pasal video artis K-Pop itu. Saya tak tahu pun Sakinah rakam video itu tuju untuk dia, saya tak tahu langsung, hanya geIak sahaja dalam video itu.

“Tapi kalau perkara ini diperbesarkan sampai melibatkan emak saya, perkara ini dah tak kelakar jadi saya nak bagitahu saya sumpah demi Allah, saya tak tahu,” katanya.

Menerusi video dikongsikan di Instagram, Janna turut memegang kitab suci Al-Quran ketika membuat penjelasan tersebut. Dalam pada itu, Janna turut menyifatkan bahasa digunakan oleh segelintir peminat K-Pop agak k4sar.

“Bahasa peminat K-Pop ni terlalu k4sar, terlalu kes4t, untuk saya, segala krit1kan kalau orang kutvk lakonan saya tak bagus saya menyanyi tak sedap saya boleh terima. Kalau orang nak cakap arahan saya tak bagus pun saya boleh terima.

Enggan memanjangkan 1su tersebut, Janna tetap memohon maaf jika ada mey1nggung perasaan mana-mana pihak meskipun merasakan dirinya dif1tnah.

“Sekarang ni macam mana! Korang dah f1tnah saya, korang expect saya nak minta maaf. Disebabkan saya tak suka layan benda-benda ni, tak apalah saya minta maaf walaupun saya tak puas hat1.

“Saya minta maaf kepada adik-adik peminat si mat1, peminat fanat1k K-Pop, saya minta maaf sekiranya saya tercu1t dan perkara itu buatkan awak ter4sa, saya minta maaf,” katanya.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : rotikaya

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.