Shaza Bae terima am4ran jangan k4cau ‘boyfriend’ Janna Nick – “Pernah juga orang tanya, sampai bila saya nak jadi peramp4s?”

GARA-GARA membawa watak sebagai peramp4s dalam drama Marry Me Senorita, pelakon Shaza Bae menerima mesej amaran daripada individu tidak dikenali agar berhenti meng4nggu kekasih kepada aktres Janna Nick iaitu Dini Schatzmann.

Biarpun menerima ugvtan, namun Shaza atau nama sebenarnya Shaza Nuriman Mohamad Zamri, berasa gembira kerana watak sebagai Rosa Arabella sebagai peramp4s itu telah berjaya memberi kes4n kepada penonton.

Tambahnya lagi, terdapat netizen yang meluahkan rasa sed1h kerana tidak menyukai pelakon berusia 26 tahun itu melakonkan watak antag0nis.

   

Shaza bergandingan dengan Dini dan Janna.

“Saya ada terima DM daripada netizen yang kata nak Iempang saya la… ada yang siap beri am4ran jangan k4cau boyfriend Janna. Pernah juga orang jumpa saya tanya, sampai bila saya nak jadi per4mpas.

“Bagi saya, mereka cakap itu bukan ditujukan kepada saya tapi m4rah dengan k4rekter yang saya bawa. Walaupun dikec4m dan terima mesej macam itu, saya rasa gembira.

“Tak apa la kena kec4m pun sebab itu bermaksud lakonan saya menjadi… kalau tak ada respon, itu yang memb1mbangkan saya. Tapi ada juga netizen yang luah rasa sed1h sebab saya bawa watak jah4t,” kata Shaza.

Drama lakonan Janna, Dini dan Shaza itu sudah mula ditayangkan sejak 2 Februari lalu dan akan bersiaran pada setiap Isnin hingga Khamis menerusi slot MegaDrama, Astro.

Selain itu, Shaza berkata, antara cab4ran untuk membawa watak Rosa itu apabila dia perlu memakai kanta lekap (contact lens) dan solekan yang tebal.

Shaza perlu memakai kanta lekap untuk menjayakan watak Rosa.

“Ini kali pertama saya dapat watak antag0nis dan sejujurnya memang agak nerv0us sebab ia berbeza dengan karekter saya.

“Untuk watak Rosa, saya pertama kali terp4ksa memakai contact lens dan solekan yang sangat tebal. Memang rasa tak selesa sebab saya bukan jenis yang macam itu tapi demi tanggungjawab, saya tetap lakukan,” ujarnya.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : mstar

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.