Sanggup Habiskan Duit Demi Orang Gaji! Bos Kiriman Tuhan Ke Ni?

Background muzik video ni betul-betul menyentvh jiwa weh. Itu belum tengok sampai habis lagi pasal video ni. Seb4k pula rasa, bila orang yang sanggup jaga anak kita dari kecil sampai besar dengan baik, tiba-tiba terp4ksa pulang ke pangkuan keluarga.

Kami dapat rasa apa yang CekYana rasa kan. Berat hati untuk melepaskan bibik pulang ke kampung demi untuk menjaga suaminya yang sak1t. Yalah mana nak jumpa lagi bibik yang baik yang sanggup jaga anak-anak majikan seperti anak sendiri.

Bagi korang yang belum tahu, CekYana ni merupakan founder rempah Odeen Viral Cekyana. Sudah tentunya s1buk bekerja untuk memastikan produk jualannya berjaya memikat hati pelanggan. Dalam asyik kami layan video dance di TikTok, terjumpa pula video CekYana ni.

CekYana ni betul-betul majikan yang diidamkan, jika sebelum ini kami terjumpa video pasal CekYana sambut ulang tahun keIahiran BFFnya sehingga habiskan puluhan ribu ringgit.

Kali ini CekYana belanja pula bibiknya. Melalui video ni, bibik kesayangan CekYana ni terp4ksa pulang ke kampung untuk menjaga suaminya yang sak1t. Jadi untuk membalas jasa bibik, CekYana belikan pakaian untuk bibik dan keluarganya.

Tapi yang menarik perhatian kami, CekYana bukan sahaja berkongsi rezeki dengan bibiknya sahaja, malah dengan tuan kedai pakaian tu sendiri. Banyak betul CekYana borong baju di situ. Mesti tersenyum lebar tuan kedai. Bak kata orang tidur lena lah sebab jualan laku.

Tapi bukan nak cakap bila kita berkongsi rezeki dengan ramai orang ni, Allah akan buka luas lagi pintu rezeki untuk kita. Jadi tak salah pun kalau kita contohi nilai murni yang ada pada CekYana ni. Salute habis kami dengan sikap CekYana.

Tak mudah nak jumpa majikan macam ni, kalau korang dapat majikan macam CekYana ni hargai betul-betul. Bukan sahaja bagi gaji atas kerja kita, malah turut jaga kebajikan kita sebagai seorang pekerja.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : rotikaya

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *