TerpaIit lsu Janna Nick, Nazim Othman Mohon Maaf

Kontr0versi melibatkan pelakon dan pengacara, Janna Nick mengenai d4kwaan mengh1na bintang K-Pop masih lagi hangat diperkatakan di media sosial. Namun, timbul salah faham sehingga nama pelakon Nazim Othman turut terpaIit sama hanya kerana telah memberi komen di posting Janna.

Malah, ruangan komen Instagram Nazim juga turut diser4ng oleh peminat K-Pop yang memintanya untuk membuat permohanan maaf serta mahu mengambil tindakan und4ng-und4ng jika enggan berbuat demikian.

Enggan memanjangkan saIah faham tersebut, Nazim tampil memuat naik video permohonan maaf serta menjelaskan dia tidak menyangka komennya itu melukakan hati ramai pihak.

“Saya nak minta maaf kepada semua orang seikhlasnya dari lubuk hati saya jika cara saya mengakibatkan ramai terIuka atau ter4sa hati.

“Terutama sekali komen yang saya t1nggalkan. Saya komen kerana saya tidak percaya dengan apa yang ditulis,” jelasnya.

Permohonan maaf Nazim itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang memuji tindakannya meskipun dia tidak melakukan kesaIahan dalam hal tersebut. Malah, rata-rata tidak menyalahkan Nazim kerana dia tidak menghina mana-mana ahli kumpulan Blackpink atau orang lain.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : rotikaya

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.