Janna Nick Mohon Maaf, Jelas Sudah Ambil Tind4kan Und4ng-Und4ng

H4ngat diperkatakan apabila dia did4kwa mempersend4 anggota kumpulan Lisa BLACKPINK dengan nama Lisa BLACKPIG, pelakon dan pengacara Janna Nick tampil memohon maaf kepada pihak yang tergur1s hati.

“Saya sebagai pengarah dan produser untuk telefilem Delen mengambil tanggungjawab untuk memohon maaf kepada semua yang ter4sa hati dan tergur1s hati akan kapsyen tersebut,” katanya.

Dalam pada itu, Janna berkata dia akan mengambil tindakan und4ng-und4ng terhadap individu yang memulakan prov0kasi dengan memuat naik semula video lama mengaitkan dirinya dengan kemat1an bintang K-Pop, Jonghyun.

“Saya terp4ksa mengambil ser1us perkara ini sebab video itu dituIarkan semula selepas tiga tahun dan saya sama sekali tidak akan memperma1nkan 1su sebegini, tidak mungkin datang daripada mulut saya sendiri.

“Disebabkan itu saya ditudvh tidak menghormati kemat1an orang bukan Islam dan tidak sens1tif.

“Saya telah meneruskan tindakan und4ng-und4ng terhadap individu yang telah memulakan prov0kasi dan f1tnah dengan memuat naik semula video lama tersebut,” katanya.

Selain itu, Janna mended4hkan dia menerima pelbagai kec4man termasuk uguvtan bunvh, jenay4h, f1tnah dan tudvhan paIsu.

Malah, beberapa lap0ran p0lis telah dibuat dan sedang dalam s1asatan oleh Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) terutamanya dalam mendapatkan identiti pengguna akaun yang menggunakan nama sam4ran.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : rotikaya

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.