Nabil Mahir K3cewa Iaporan Tentang Ayda Jebat HamiI

Semalam h4ngat diperkatakan mengenai lap0ran pelakon dan penyanyi Ayda Jebat dikatakan hamiI selepas dua bulan mendirikan rumah tangga bersama suaminya, Nabil Mahir.

Bagaimanapun, menerusi satu entri di Instagram, Nabil meluahkan rasa kurang senang dengan lap0ran tersebut. Ujarnya, dia dan Ayda tidak mengesahkan berita itu namun telah diterbitkan.

Nabil juga meminta tiada sebarang spekuIasi mengenai perkara tersebut. Katanya lagi, jika ada sebarang berita gembira pasti akan dikongsikan kepada peminat.

“Dalam kehidupan ini, apabila kita mendapat berita yang baik, sudah pasti kita sendiri yang ingin kongsikannya. Hari ni kami pen1ng, mar4h dan sed1h sampai mengalir air mata kerana ramai yang terasa, tersent4p dan yang ingin tahu.

“Stress yang tak diperlukan. Mungkin kalau betul, bukan saja saya dan Ayda malah artis atau orang lain ada aIasan tersendiri kan?

“Jika betul pun khabar itu, tiada seorang ibu atau bapa dalam dunia ini yang inginkan berita gembira mengenai zur1at pertama mereka dir4mpas dan dijadikan sebagai v1ral di portal g0ssip,” katanya.

Bagaimanapun Nabil mengucapkan terima kasih di atas kesemua doa dan ucapan yang diberikan serta turut berharap kesemua pihak faham dengan situasi pada waktu kini.

Terdahulu, sebuah portal melap0rkan pasangan itu dikhabarkan bakal menimang cahaya mata. Lap0ran itu turut mend4kwa Ayda juga dikatakan menemui pakar perb1danan dan sak1t puan untuk melakukan pemeriksaan.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : Rotikaya

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.