“Budaya Barat Dah Sebati Dalam Hidup Saya Sejak Kecil”

Meskipun kini menetap di Perth Australia selepas mendirikan rumah tangga, pelakon Raja Ilya juga tidak terlepas daripada kontr0versi dimana baru-baru ini dikec4m apabila membuat perbandingan majlis kahwin di Malaysia dan Australia ketika pandem1k C0vid-19.

Malah, Ilya dikatakan semakin s3ksi sehinggakan ada yang meIemparkan tanggapan pelakon itu selesa berpakaian menc0lok mata selepas terikut-ikut dengan gaya barat memandangkan suaminya berbangsa asing.

Memb1das tanggapan netizen, Ilya berkata dia memang sudah lama suka berpakaian menunjukkan bentvk bad4n dan s1ngkat sejak mula berlakon lagi.

“Kalau terdes4k namanya meIacur diri dan lebih baik berb0gel. Bagi saya, s3ksi sangat subjektif. Saya suka berpakaian menunjukkan bentvk b4dan dan s1ngkat sejak awal mencebur1 bidang lakonan.

“Istilah s3ksi pemahaman sangat luas. Ada berpakaian sopan, tetapi tetap nampak s3ksi daripada pandangan mata seseorang. S3ksi tidak terbatas kepada konsep mended4hkan kulit atau berpaka1an send4t sahaja,” katanya.

Menaf1kan d4kwan netizen kononnya dia terikut-ikut budaya barat, Ilya memberitahu sejak kecil lagi hidupnya sudah sebati dengan budaya itu.

Budaya barat ini sudah sebati dalam hidup saya sejak kecil. Apabila berkahwin dan tinggal di luar negara, barulah saya sedar betapa ceteknya pemikiran dan na1fnya saya.

“Saya mudah percaya apabila ada yang mengatakan orang barat jah1l dan macam-macam lagi. Saya percaya orang lain pun beranggapan sama, kita suka sangat menghvkum,” katanya.

Raja Ilya mendirikan rumah tangga dengan seorang ahli perniagaan warga Australia, Trent Garrett pada 23 Disember 2018.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : MH

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.