Isteri Issey hamiI empat bulan

Pengacara dan penyampai radio Suria FM, Issey Fazlisham berkongsi khabar gembira apabila isterinya, Noor Aimi disahkan hamiI empat bulan.

Issey atau nama sebenar, Fazlisham Mat Hussin, berkata dia berasa syukur dan terkejvt sebaik dimaklumkan isterinya.

“Alhamdulillah satu perasaan yang sukar untuk saya gambarkan. Saya agak terkejvt dan terharu apabila isteri memaklumkan dia kini ham1l.

“Saya dan isteri bersepakat untuk tidak mengheb4hkan berita ini terlalu awal kerana kandvngan ketika itu masih baru. Namun selepas membuat pemeriksaan di klin1k dan doktor memberikan kad untuk pemeriksaan, barulah saya sedia kongsikannya.

“Walaupun ini adalah keham1lan keempat isteri tapi dia pun tervja sama sebab ini adalah anak pertama kami,” katanya.

Terdahulu Issey dan Aimi berkongsi berita gembira terbabit di Instagram dan akaun rasmi YouTube miliknya dengan menyaksikan gelagat spontan tiga anak mereka, Muhammad Uqashah, Muhammad Qayyum, dan Cataleya Humairah.

Sebelum berkahwin dengan Issey, Aimi adalah ibu tunggal anak tiga hasil perkongsian hidup dengan arw4h suami.

Ditanya mengenai reaksi anak-anak, Issey berkata, menerusi video yang dikongsikan di YouTube sebelum ini mereka kelihatan seperti tiada perasaan, namun hakikatnya mereka begitu tervja untuk mendapat adik baru.

“Kalau dilihat pada video yang dikongsikan memang seperti tiada perasaan atau ‘krik-krik’ tapi selepas itu macam-macam soalan mereka tanya kami.

“Insha-Allah Aimi dijangka bersal1n pada bulan Ogos ini. Kami masih belum membuat keputusan sama ada Aimi bersal1n di sini atau di kampung halaman kami di Kelantan.” Katanya.

Issey dan Aimi berkahwin pada 22 Disember  2019 di Kota Bharu, Kelantan.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : HM

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.