Wawa sentiasa maafkan Aeril

“Kalau Aeril ada buat siIap sekali pun, Wawa selalu niat dalam hati sudah memaafkannya walaupun dia belum lagi meminta maaf,” kata pelakon, Wawa Zainal dalam video yang dimuat naiknya di Instagram semalam.

Terdahulu, Wawa yang kini bergelar ahli perniagaan berkongsi video mengenai tip dalam berumah tangga.

Dalam hantarannya itu, Wawa juga berkongsi bahawa pergadvhan dan rasa dend4m dalam rumah tangga boleh menyek4t rezeki untuk keluarga.

“Jadi, Wawa niat dalam hati, ‘ok aku maafkan dia, aku tak nak rasa dend4m sebab aku tak nak rezeki tersek4t’.  Kalau kami ada bergduh urusan bisnes pun, tak boleh macam ni, nanti rezeki tak dipermudahkan,” katanya.

Dua hari lalu, Wawa juga berkongsi tangkap layar mesej yang diterima daripada individu tidak dikenali yang menyampaikan cerita mengenai Aeril kononnya berlaku cur4ng kepada Wawa.

“Ser4m betul ya zaman sekarang ini,” tulis Wawa disertakan dengan emoji ketawa.

Mencu1t hati pengikutnya di Instagram, Aeril muncuI dalam ruangan komen hantaran itu dan ‘menjelaskan’ mengenai ‘kecvrangannya’ itu.

“Kami cuma membuat ‘home work’ (kerja rumah) saja. Tak ada buat apa-apa pun,” tulisnya.

Hantaran dikongsikan Wawa itu menerima lebih 100,000 tanda suka daripada pengikut dan peminatnya di samping lebih 4,000 komen.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : HM

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.