[VIDEO] Kanak-kanak menangis, rakan menjerit selepas ternampak ‘sesuatu’ di ruang gelap

Ramai yang percaya bahawa kanak-kanak yang masih kecil mempunyai deria keenam membolehkan mereka melihat makhlvk halvs kerana hij4b mata mereka belum tertutup.

Walaupun pakar kanak-kanak cuba men4fikan perkara itu dengan alasan otak kanak-kanak belum berkembang sepenuhnya dan akan menterjemahkan halusinasi mereka sebagai sesuatu yang benar, telah banyak k3s berlaku di mana kanak-kanak dig4nggu sebelum ibu bapa menyedari perkara-perkara g4njil di rumah mereka.Seperti dalam sebuah video yang telah meraih lebih 1 juta tontonan di Youtube, dua kanak-kanak sedang duduk  makan di meja plastik kecil.

Di bahagian belakang mereka pula terdapat ruang kecil yang gel4p yang menjadi tumpuan mereka sepanjang rakaman tersebut.

Pada mulanya, salah seorang kanak-kanak itu yang duduk menghadap ruang gelap berkenaan kelihatan res4h apabila dia memerhati ke arah ruang gelap tersebut.

Rakannya juga menoleh ke belakang namun dia kelihatan tidak begitu peduli dan menyakinkan kanak-kanak tersebut bahawa dia tidak perlu takvt.

Ibu kanak-kanak itu turut meyakinkan anaknya bahawa dia hanya menutup lampu di ruang tersebut, namun budak perempuan tersebut masih kelihatan gelis4h.

Rakannya kemudian ketawa dan menjer1t pada kanak-kanak itu untuk cuba men4kutkannya membuatkan kanak-kanak itu ketawa.

Apabila ibunya bertanya apa yang dia takvtkan, budak perempuan itu menunding ke arah ruang gelap tersebut sebelum men4ngis.

Dia kemudian bangun dan pergi ke ibunya sementara rakannya menggelakkannya. Namun apabila rakannya pusing ke belakang sekali lagi, ketawanya terhenti sehingga akhirnya dia menjer1t dengan kuat dan berlari ke arah wanita yang sedang merakam itu.

Rakaman tersebut berakhir dengan kedua-dua budak perempuan tersebut didengari sedang men4ngis ket4kutan, membuat penonton tertanya-tanya apa yang mereka nampak.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : HCL

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.