[VIDEO] Anak Hampir Pengsan Tengok Ibu Tercucuk Garpu di Lidah

Seorang wanita mencvri perhatian ramai di TikTok selepas berkongsikan bagaimana prank yang dilakukannya hampir membuat anaknya pengs4n.

Margie Rogers mengaku rasa bers4lah setelah cuba meyakinkan anaknya bahawa lidahnya tercvcuk garpu sehingga remaja berkenaan menggigil ketakvtan melihat keadaannya.

Dalam video yang telah ditonton sebanyak 1.4 juta kali, Margie dapat dilihat memegang garpu yang dicucukkan pada lidah palsu serta dilumurkan sos.

Setelah mendengar suara anak-anaknya di tingkat bawah, dia memasukkan lidah palsu tersebut ke dalam mulutnya sambil memegang garpu berkenaan agar kelihatan seperti dia tercvcuk lidahnya.

Wanita itu kemudian mula menjerit seolah-olah dalam kes4kitan sehingga salah seorang anaknya berlari ke atas untuk mendapatkannya.

@bornonthird

##prank the kids now I feel bad 😵 ##fail hard on this one ##dramaticmoments

♬ original sound – Margie Rogers

Anak lelakinya terkejut melihat wanita berkenaan dalam keadaan meng3rikan dan terus menenangkan ibunya yang kes4kitan sambil cuba untuk mengeluarkan garpu dari lidah palsu di dalam mulut ibunya itu.

Namun remaja tersebut p4nik dan berpaling kepada seorang wanita yang turut sama berpvra-pura terkejut.

Wanita yang merancang prank berkenaan bersama Margie akhirnya memberitahu ibu remaja lelaki itu untuk menghentikan prank tersebut kerana anak lelakinya benar-benar takut, sebelum Margie keluar dari watak dan ketawa.

Anak lelakinya yang masih keliru akhirnya sedar bahawa lidah itu adalah lidah palsu dan jatuh lemah ke dalam dakapan ibunya.

Perkongsian video tersebut membuat ramai rasa bersalah di samping geli hati dengan reaksi remaja berkenaan.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : HCL

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.