Tampil Moh0n M4af, Hannah Delisha Akhirnya Buka Mulut

Tak sampai sebulan berkahwin terp4lit pelbagai kontr0versi termasuk dakw4an perkahwinan tak dir3stui ibu, pelakon Hannah Delisha akhirnya t4mpil bersuara.

Menerusi satu perkongsian di Insta Story malam tadi, Hannah membuat permoh0nan m4af dan menyatakan sebagai manusia biasa dia juga tidak dapat l4ri daripada mas4lah peribadi.

 

“Saya ingin memoh0n m4af di atas perhatian yang tidak diingini ketika ini. Ya, seperti kebanyakan anda semua saya juga mempunyai mas4lah peribadi. Saya minta m4af kerana ia telah dikongsikan kepada umum,” katanya.

Kata Hannah lagi, dia tidak m4hu kisah peribadinya menjadi perh4tian kerana tujuan dia mencebvrkan diri dalam industri seni untuk menghiburkan orang ramai.

“Sejak mula-mula saya terlibat dalam industri ini, tujuan saya adalah sentiasa untuk menghiburkan anda semua dengan kerja saya, bukan kehidupan perib4di.

“Saya cvba sedaya upaya untuk elak daripada gossip kerana saya membawa bersama marvah negara. InsyaAllah saya akan terus kekal berada di landasan tersebut,” tulisnya.

Terdahulu, ibu pelakon itu berkongsi kata-kata puitis di Instagram termasuk meletakkan tanda pagar #IbuTidakRestu sekaligus mencetvskan spekulasi di kalangan netizen.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : Rotikaya

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *