Selalu kena k3cam relax je, kali ni Azhar Sulaiman jemput datang jumpa depan2

Gara-gara kenyataan menyuruh anaknya, Kasih Iris Leona pergi ke klinik untuk mengecilkan payv d4ra, pelakon senior, Azhar Sulaiman telah pun dik!rtik hebat oleh netizen.

Terbaru, seorang individu menyifatkan Azhar sebagai seorang bapa yang lepas tangan selepas dia dikatakan tidak mahu bertanggungjawab ke atas isu penampilan seks1 anaknya.

Jelas individu berkenaan, pangkat sebagai seorang bapa bukanlah hanya pada gelaran semata-mata tetapi hendaklah disertakan dengan rasa tanggungjawab.

“Hebat statement ayah Leona ni. Kesian klinik dekat Malaysia kena pikul tanggungjawab untuk jaga wanita-wanita seks1. Harap-harap, takde owner klinik yang diaz4b kat akhir4t nanti sebab tak dapat didik anak dengan betul.

“Gelaran ‘Ayah’ tu bukan datang sebab DNA sahaja, tapi ia datang bersama tanggungjawab. Kalau anak deg!l, bukan bermakna boleh lepas tangan dan join Tiktok sama-sama.

“Kelakar pulak wujud ayah macam ni and still got a lot of people call him sporting dad,” tulisnya.

Kenyataan tersebut nyata mengundang rasa kurang senang di hati pelakon drama, Keluarga Iskandar itu sendiri.

Menurut Azhar, tidak salah untuk seseorang itu menegur mengenai kesilapan dirinya tetapi hendaklah menggunakan cara serta bahasa yang betul.

“Are you a good dad? Siapa yang verify your performance? Anak you okay? Perjalanan kita mungkin pendek dan mungkin panjang lagi.

“Kalau nak berdakwah sekali pun lu rasa lv akan sampai syurga sebelum saya dan keluarga saya?

“Mengingati sesama insan okay tapi bahasa kena jaga brader. Lv suka ke kena sound macam mana lv sound gva,” balasnya.

Pada masa sama, Azhar juga turut dilihat memuat naik foto individu yang menegurnya itu di ruangan Instagram miliknya.

Malah, Azhar juga mengajak individu tersebut untuk bersemuka bagi membahaskan mengenai isu tersebut.

“Kalau lu rasa lebih hebat dari gva, jemput datang jumpa gva la. Lv buat gva panas. Jangan berani dekat belakang je,” katanya lagi.

Meninjau di ruangan komen, rata-rata netizen meminta Azhar supaya banyakkan bersabar dan jangan peduli komen negatif tersebut.

Dikec4m tak pandai didik anak jadi Islamik, Azhar Sulaiman akan selesaikan sendiri masalah dengan netizen – “Lepas satu… satu lagi isu!

DITUDvH tidak pandai didik anak, pelakon Azhar Sulaiman berkata, dia akan menyelesaikan isu kecam4n netizen terhadap anaknya Kasih Iris Leona dengan cara tersendiri.

Azhar, 50 berkata, dia tidak mahu memanjangkan situasi itu dengan melibatkan pihak media yang mungkin akan mengeruhkan keadaan.

“Maaf tidak ada apa yang perlu diulas. Saya akan selesaikan isu ini sendiri dengan netizen,” ujarnya kepada mStar.

Azhar Sulaiman berkata demikian ketika diminta mengulas aksi seks! anaknya iaitu Kasih Iris Leona, 19, yang menjadi perhatian gara-gara berpakaian terlalu seks!.

Azhar Sulaiman dan anak perempuannya, Kasih Iris Leona.

Sebagai seorang bapa, Azhar, 50, turut dihent4m netizen kerana dianggap tidak pandai mendidik anaknya menjadi seorang muslimah yang baik.

“Jadi hari ini Leona kena kec4m lagi termasuklah Mami (Azhar) juga kena hent4m sebab tak pandai didik Leona untuk jadi Islamik.

“You ada anak?” katanya.

Leona dikec4m selepas memuat naik satu gambar di laman sosialnya baru-baru ini yang kelihatan terlalu s3ksi lebih-lebih di bahagian dad4.

Lepas satu, satu lagi isu… Hari itu (isu) tidak boleh cakap Melayu harian dan asyik cakap Inggeris.
Susulan kec4man itu, Azhar secara bergurau menyarankan anak bongsunya itu melakukan pembedahan mengecilkan payvdara selain kos akan ditanggung sepenuhnya oleh pelakon tersebut.

“Lepas satu, satu lagi isu… Hari itu (isu) tidak boleh cakap Melayu harian dan asyik cakap Inggeris. Lepas itu sibuk belajar cakap Kelantan… Sekarang pasal pakaian s3ksi pula.

Komen Azhar Sulaiman berhubung isu Leona berpakaian s3ksi.

“Leona tolong cari klinik yang buat pembed4han mengecilkan payvdara… Ayah akan bayar semua kos itu.

“Bila kop** kecil, ayah yakin (Leona) tidak boleh pakai baju-baju s3ksi lagi,” katanya.

Selain Leona, Azhar turut mempunyai dua orang anak lagi iaitu Kasih Leia Ixora, 23, dan Andika Rees Pahamin, 19, yang merupakan kembar kepada Leona.

Sumber: Instagram Azhar Sulaiman / mediahiburan

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook 

Sumber :http://trendingsangat.pw/

Leave a Reply

Your email address will not be published.