“BUKAN SEBAB SUDU GARPU” POLIS DEDAHKAN PvNCA SEBENAR PAKCIK NI KENA PENYEP4K DGN WANITA

Sebelum ini tular di media sosial tentang 2 video menunjukkan satu pertelingkahan 2 individu iaitu seorang pakcik dan seorang wanita berbangsa india yang berkerja sebagai pengawal keselamatan di sebuah restoren.

Video tersebut menjadi tular dan bermacam macam spekulasi tersebar dan kerana sudu garpu adalah yang paling popular.

Sebab Sebenar Didedahkan ..

Teluk Intan: Polis sudah mengambil keterangan pihak yang terbabit dalam perteng.karan di sebuah kedai makan di Jalan Changkat Jong, di sini, kelmarin.

Timbalan Ketua Polis Daerah Hilir Perak, Superintendan Yahaya Hassan berkata, pihaknya menerima laporan berhubung kejadian itu daripada wanita berusia 27 tahun pada 9.53 malam kelmarin.

“Wanita itu membuat laporan akibat perselisihan faham dengan seorang lelaki berusia 56 tahun yang juga penyelianya di sebuah syarikat pengawal keselamatan.

“Pvnca kejadian dipercayai akibat tidak berpuas hati berkaitan cuti.

Polis sudah memanggil kedua-dua pihak untuk diambil keterangan.

“Kedua-dua pihak itu bersetuju menyelesaikan kes secara baik,” katanya dalam kenyataan hari ini.

Terdahulu, video pertengkaran seorang lelaki dan wanita di sebuah kedai makan tular di media sosial.

Perg4duhan itu kemudian dileraikan pekerja kedai makan.

Video 1:

Video 2:

 

KOMEN NETIZEN ..

“Kesian sudu & garfu kena tuduh”

“Tadi ada yg kata gadvh pasal sudu garfu. Ni pulak kata gaduh sebab x puas hati pasal cuti. Tak kisahlah gaduh pasal apapun.yg penting masa lontarkan dialog masa bertekak tu.bunyi sebutan tu biar jelas la.mudah kami netijen ni nak mendengar dan faham ape yg dibebelkan tu”

“ehhh tadi baca kt page lain ada yg Kata gaduh sbb berebut sudu dgn garfu ,memndai jer kan dh jatuh fitnah”

Sumber : HMETRO ONLINE

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber  :  http://trendingsangat.pw/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.