[VIDEO] Fara Mendoza K0ngsi Aksi Naik Motor, Sekali Benda Lain Yg Netizen Pandang

Agak-agak kalau naik motosikal pakai kasut tumit tinggi dan kain terbelah, macam mana lah gayanya kan?

Mungkin perkara itu susah bagi kita, tetapi tidak untuk pelakon Fara Mendoza yang dilihat sangat selesa menaiki motosikal dengan berpakaian sebegitu.

Fara ada memuat naik satu video pendek menunjukkan aksi beliau memakai kasut tinggi 7 inci sehingga secara tidak sengaja telah menampakkan sedikit bahagian peh4nya yang putih melepak.

VIDEO :

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fara Mendoza (FM) (@fara_mendoza)

Aksi Fara itu turut membuatkan ramai pengikutnya excited dan kagum melihat beliau dengan berani memakai kasut tumit tinggi begitu.

Amboi bukan main nak excited ya, lain macam nampaknya tu!

  

Dalam masa yang sama, ada juga yang terkejut melihat betapa kecilnya susuk tubuh Fara sehingga menampakkan motosikal tersebut lebih besar daripadanya.

Lebih menarik lagi Fara turut memakai baju kebaya, letop ya Fara macam tu!

Lepas ni ada sesiapa berani tak nak lawan Fara Mendoza naik motor pakai kebaya dan kasut tumit tinggi?

Sumber foto dan video: Instagram Fara Mendoza

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber: https://web.facebook.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published.