Apa Buat Anak Orang Macam Tu. Rakaman Detik Detik Sekumpulan Gadis Gadvh Buat Netizen M4rah

Kehidupan pelajar atau remaja penuh dengan drama dari tek4nan peperiksaan, tek4nan menaruh perasaan kepada rakan sekelas, dan perg4duhan di antara rakan-rakan ak!bat salah faham atau cembvru.

Namun seperti yang kita banyak lihat dalam drama-drama Hollywood mahupun tempatan, pelajar perempuan paling kerap berg4duh kerana lelaki.

Itulah yang turut dapat dilihat dalam satu video yang telah meraih tumpuan ramai di mana sekumpulan gadis remaja seperti rakaman yang disediakan di bawah.

Dalam video berdurasi 30 saat yang dikongsikan oleh di media sosial, sekumpulan remaja perempuan sedang meny.erang seorang remaja lain beramai-ramai.

Tidak dapat dipastikan di mana lokasi atau sebab sebenar kej.adian, tapi rata rata netizen meluahkan rasa tidak p.uas hati apabila seorang gadis diperlakukan begitu.

Budak Mana Ni

Reaksi Orang Ramai

Anak siapalah.. Kat rumah t.akut nak tunjuk p.erangai baik.. Kat luar p.ukul org.

Apa m.asalah nie jangan lah buat bagitu tidak baik pdrm.

Aku duk usha hok baju itam seluar itam tudung biru alik blake tu napok comey jah.

Buke nok p.ost nok u.gut jah tapi sebar gitu jah hahahaha b.odo baso budok.

Tunggu kno kutip dehh blko dehh pdrm duk usya dh tu mke sekut tawar la duk dle nuhh nga I sirap ija nga meroh dle spik kecik.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : onlinemalaya

Leave a Reply

Your email address will not be published.