Cik B Tak Guna Kabel Mama Nak Jadi Artis

Meskipun dikenali ramai sebagai anak kepada jutawan kosmetik, Datuk Seri Vida, namun Cik B tidak menggunakan ‘kabel’ untuk bergelar anak seni.

Menurut Cik B atau nama sebenarnya Nur Edlynn Zamileen berkata, dia berada dalam industri hiburan hasil kerja kerasnya. Bagaimanapun, dia tidak menafikan bahawa ibu adalah pendorong utamanya.

“Sebenarnya tidak. Saya tak ada gunakan kabel atau apa. Saya berdikari untuk menempatkan nama saya dalam industri hiburan.

“Walaupun sekarang saya lebih dikenali berbanding mama, itu tak menjadi masalah. Pada masa sama, saya juga menjadi salah satu pemasaran untuk jenama mama. Apa pun, nama saya dikenali pun atas sebab mama dan dorongan mama,” katanya.

Muncul sebagai penyanyi rap, Cik B berkata dia menerima segala kecaman dengan hati terbuka serta menggunakan setiap kritikan untuk memperbaiki segala kekurangan.

“Bila orang kecam dan cakap nyanyian rap saya tak sedap didengar, saya sendiri terkejut kerana mama cakap, suara saya bagus.

“Tipulah kalau saya cakap saya tak rasa tertekan. Tapi, saya terima setiap kritikan itu untuk memperbaiki kekurangan saya,” katanya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber:https://www.rotikaya.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published.