Awal jer rasa ‘sweet’, ramai mula melu4t tengok wanita gen!t asyik didukung suami, t4yang kekayaan

Sebelum ini, kisah seorang wanita Syakila Norazma Amira Zuharsema yang mempunyai ketinggian 118 sentimeter menjadi tumpvan warganet di media sosial.

Mana tidaknya, si suami Muhammad Azri Zaidi dipuji ikhlas apabila sudi menerima kekur4ngan diri wanita berusia 27 tahun itu walaupun memiliki perbezaan ketinggian yang ketara antara satu sama lain.

VIDEO

@buyahhh

terima kasih kerana terima kekurangan diri ini. kenal 10/5/2020 , tunang 3/2/2021 nikah 18/3/2021. walaupun beribu dugaan , tp allah permudahkan 😌

♬ bunyi asal – Yaya Mekcekk

Bagaimanapun, netizen menyifatkan pasangan itu sudah mula ‘0ver’ dan ‘mer3pek’ melalui beberapa perkongsian video di platform TikTok milik wanita berkenaan @buyahhh.

Jika dilihat menerusi koleksi video yang dimuat naik, pasti terdapat babak Syakila atau mesra dipanggil Yaya didukung oleh suaminya sehingga mengund4ng kecam4n warganet.

VIDEO

@buyahhh

Bff yaya waktu susah senang @syimaeima ❤️❤️ #fyp

♬ Ana Uhibbuka Fillah – Aci Cahaya

Bukan itu sahaja, terdapat juga segelintir individu mend4kwa pasangan tersebut seolah-olah seng4ja mahu menvnjuk kemewahan menerusi video yang berlatarbelakangkan rumah banglo dan kereta mewah.

VIDEO

@buyahhh

harta boleh cari tapi abnag sorang ni tiada pengganti🖤 #fyp

♬ Jelek gak papa PAIJO x Konfuz Patata – Mas Paijo

Berikutan itu, rata-rata melu4hkan rasa kur4ng senang terhadap pasangan berkenaan, namvn tetap mendoakan agar mereka berdua kekal bahagia dalam menjalani kehidupan rumah tangga.

Sus4h juga macam ni, tapi pilihan di tangan masing-masing. Kalau tak suka, boleh je ‘bl0ck’. Kalau teruja dengan kisah ‘sweet’ mereka, teruskan ‘follow’!

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook 

Sumber : https://www.news.allmhi.com/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *