“Terl0mpat-L0mpat..!”Gelagat Uqasha T4k Tentu Ar4h Bila Kant0i Kot0rkan Baju

Sedap mata memandang,pelakon Uqasha yang kini berd4rah manis sering menjadi perhatian warganet.Beliau yang mempunyai wajah yang begitu cantik dan manis sudah dimiliki oleh jejaka tampan.

Selepas bergelar tunangan makin menjadi-jadi dia punya lawa tu kan.Beliau yang sering berkongsi foto-foto menariknya pasti akan mendapat pujian ramai.

Baru-baru ini di laman instagram Hanie cenderawasih terdapt satu video Uqasha terlompat-lompat gara-gara bajunya basah.

Kerana takut dimarahi Kaklongnya,beloau terpaksa mengeringkan bajunya sampai terlompat-lompat?

#bts ..Akak bukan lah garang sangat tapi tengok lah adik2 yg kat set RASN ni buat akak stnby hanger kat tangan..yg sorg si buragas yg ni pulak si puteri yg nakal..dah kotorkan baju jd x tentu arah tapi kantoi ngam2 depan mata..heheheheh

#behindthescene #KasihMaisara @uqashasenrose2 #rinduawakseparuhnyawa

VIDEO:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HanieCenderawasih (@haniecenderawasih)

 

Sumber:Instagram Haniecenderawasih

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : http://www.dnq.pw/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *