Baju Ala Pengantin Duduk Di At4s PeI4min, Dai Farhan Dan Bkas lsteri Pertama Berbaik Semula?

Suatu ketika dahulu, media pernah diheb0hkan dengan kr1sis rumah tangga Da’i Farhan bersama kedua-dua bek4s isterinya, Fatin dan Erin.

Di bulan Syawal ini, timbuI pula kisah baru tentang pendkwah bebas tersebut. Nak tahu apa dia? Jom baca selanjutnya~

Seperti insan lain, pada hari raya pertama pemilik nama Nik Ahmad Farhan Nik Muhamad itu memuat naik gambar sambutan raya di IG St0ry miliknya, semalam.

Namun, apa yang jadi perhatian adalah dia dilihat bergambar bersama bkas isteri pertamanya, Fatin Nur Ain serta kedua anak mereka.

Bukan itu sahaja, gambar-gambar itu turut memperlihatkan pasangan itu mengenakan busana seperti pengantin, siap bermahkota’ dan duduk ‘bersanding’ di pelamin.

K0ngsi potret raya 2021 bersama ‘keluarga’

Dalam pada itu Farhan turut memuat naik sekeping gambar juadah beserta kapsyen bertulis ‘Jamuan Raya 4 Beranak’…

Dah rujuk semula ke?

Umum tahu, sebelum ini bkas peserta Da’i Pendkwah Milenia TV3 itu pernah mengeluarkan kenyataan bahawa j0doh bersama bek4s isteri pertama sudah brakhir.

Malah, dia juga seakan meIemparkan beberapa pertduhan kepada bkas isteri dan juga seorang perunding kewangan yang mended4hkan kemeIut rumah tangga mereka.

Kini, timbul pers0alan dalam fikiran netizen adakah mereka sudah berbaik dan kembali rujuk sebagai pasangan suami isteri. Hmm.. Jika dinilai menerusi gambar yang dik0ngsi oleh Farhan, nampaknya begitulah.

Buang yang keruh ambil yang jernih. Apa pun, doakan yang terbaik buat pasangan itu, ya. Sama-samalah kita nantikan penjelasan mereka kelak (jika ada).

Pasangan ini naik pelamin buat kali kedua.

Sementara itu, Fatin turut bersyukur dua cahaya matanya dapat menyambut hari raya dengan bapa mereka selepas setahun terpisah.

Menurut Fatin, dia sudah berada di kampung halamannya sejak melahirkan anak kedua mereka pada sekitar Februari 2020.

“Rezeki tahun lepas daripada awal berpantang sampailah raya PKP memang lama duduk di kampung.

“Tahun ni merasalah beraya di sini. Alhamdulillah syukur tahun ini Allah beri rezeki lain menyatukan hati dan keluarga kami. Walaupun PKP dapat juga anak-anak merasa hari raya bersama-sama sebagai keluarga besar, ” ujarnya.

Sementara itu, Instagram Nik Farhan tidak memuat naik sebarang foto berkaitan perkahwinan tersebut.

Dalam pada itu netizan tampil mendoakan pasangan ini dan meminta apa yang berlaku sebelum ini di jadikan sebagai pengajaran

 

 

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! TTK

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook 

Sumber: Instagram Da’i Farhan, omm, dnq

Leave a Reply

Your email address will not be published.