[Video]Sbak, Isteri Dan Anak2 Bawa Foto, Baju Arwh Suami Photoshoot Gambar Raya Family.

KehiIangan orang yang kita sayang merupakan momen yang paling sdih dan agak svkar untuk diterima namun, kita sebagainya hambaNya perlu akur dan reda dengan ketentuan yang telah ditetapkan oleh Allah S.W.T.

Seperti perkongsian seorang ibu kepada tiga cahaya mata yang tetap cekal meneruskan sesi bergambar walaupun ketladaan suami di sisi.

Bergambar bersama gambar arwh.

Foto: Tngkap layar video

Sudah menjadi tradisi bagi mana-mana keluarga untuk mengambil gambar secara beramai-ramai bersempena Hari Raya Aidilfitri untuk dijadikan kenangan pada masa akan datang.

Bagaimanapun, menerusi dua buah video yang dimuat naik oleh seorang ibu tnggal di laman TikTok dikenali sebagai UmiLyssa masih meneruskan tradisi tersebut dan membawa gambar dan uniform arwh suaminya untuk bergambar bersama.

Arwh suaminya yang dikenali sebagai Mohd Zulhisham difahamkan telah mninggal dunia tiga tahun yang lepas. Walaupun pahlt untuk diteIan, mereka masih kuat dan ‘tersenyum’ semasa pr0ses bergambar itu berlangsung.

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata netizen turut sbak dan kagum dengan ketabahan anak beranak ini. Pada masa yang sama, mereka turut mendoakan agar arwh ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman.

Video penuh:

Sumber: UmiLyssa, ob

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook 

Sumber : https://dbongkar.com/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.