“Happy With My Body” -Makin Cantik Lepas Bercrai, Zarina Anjoulie Lakukan Pembdahan Buang Lemak

Setiap wanita mestilah mahu yang terbaik buat dirinya, nak jadi cantik dan sihat tubuh badan.

Jadi disebabkan itu pelakon Zarina Anjoulie mengambil keputusan untuk membuat rawatan sedut lemak di kawasan pipi, peha serta bahagian lengannya.

Selepas bercer4i, Zarina atau lebih mesra dengan panggilan Anju ini dilihat lebih menghargai diri sendiri dan banyak menghabiskan masa bersama diri sendiri daripada memikirkan soal kesed1han akibat kegagalan rumah tangga yang dialami olehnya bersama dengan bekas suami.

“Ya Aku Biawak Hidup” Ded4h Sikap Sebenar Bekas Suami, Ramai Simpati Dengan Zarina Anjoulie

Menerusi posting di laman Instagram, tanpa berselindung Anju sendiri mengakui bahawa beliau membuat raw4tan lipo perut, peha dan lengan bagi mengecilkan bahagian tersebut tanpa perlu penat untuk bersenam.

Dalam masa yang sama, para penyokongnya di Instagram turut meninggalkan komen tentang perubahan pada bentuk badan Anju sendiri.

Lebih-lebih lagi selepas beliau nampak lebih bahagia walaupun kebiasaannya orang lain selepas bercer4i akan melalui satu fasa sed1h tapi tidak dalam kamus hidup Anju.

Bukan itu sahaja, beliau turut memuji sikap jujur dalam diri Anju yang dilihat tidak teragak-agak untuk memberitahu kebenaran tentang cara beliau untuk menurunkan berat badan iaitu dengan melakukan pembed4han buang lemak.

Mungkin apa yang ditunjukkan di media sosial bukan lah apa yang dirasai olehnya ketika ini, iya lah takkan nak tunjuk rasa sed1h setiap masa kan?

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : HotFM

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.