“Tak Lay4k Ke Saya Bah4gia?” Lelaki Sedih Lihat Isteri N4ngis Dih1na Bersuami ‘Lembvt’

Selalunya, lelaki berpewatakan lembut ini sering dianggap sebagai ‘mak nyah’ ataupun ‘p0ndan’. Hakikatnya tidak semua lelaki seperti itu menyukai kaum sejenis.

Kadangkala didikan yang lembut dan sopan dari ahli keluarga membuatkan mereka berpewatakan seperti itu dan masih lagi seorang lelaki sejati. Namun, masih ada persepsi masyarakat yang memandang serong mereka sehingga sanggup mengh1na ciptaan Allah.

Sedih lihat isteri sering dih1na

Hal ini dikongsikan oleh pengguna TikTok dikenali sebagai @oppaarkir94 apabila sering dih1na sehingga isterinya tidak dapat menahan tang1s kerana sed1h mendengar ada individu yang sesuka hati memperlek3hkan suaminya.

@oppaarkir94

H1na ke jadi lelaki lembut?Lelaki lembut tempatnya diner4ka?Tak layak ke saya bahagia?Tolong jawab🥺#Fyp #fypシ #fypsounds #fypシ゚viral #love #sweet #u

♬ original sound – _azuan.daud

Terima kasih sentiasa ada bersama

Dalam perkongsian video tersebut dia mengakui berasa kasihan melihat isterinya yang sentiasa bersabar dengan kerenah orang-orang yang sesuka hati menilai orang.

Enggan memikirkan kata-kata orang, pengguna TikTok itu tak pernah gag4l mengambil hati isteri dengan membantu membuat kerja rumah.

Dia tetap bersyukur dan berterima kasih kerana dikurniakan seorang isteri yang setia menyokongnya serta tidak pernah malu bersuamikan lelaki berpewatakkan lembut sepertinya.

Lembut2 pun ada isteri, ker4s2 apa cerita?

Sehubungan dengan perkongsian tersebut, rata-rata warganet meninggalkan komen positif kepada pasangan ini.

Mereka memberikan kata-kata semangat supaya tidak mengendahkan tanggapan orang lain dan memuji sebenarnya lelaki lembut ini seorang yang rajin dalam setiap kerja yang dilakukan.

Bertuah dapat suami rajin & penyayang

Abaikan kata orang bro, janji bahagia

Lembut pada tingkah laku tiada salah pun

Jangan difikirkan sangat apa kata orang

Sumber: @oppaarkir94

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : https://www.klmetro.pw/

Leave a Reply

Your email address will not be published.