“Tlada Kepntingan Buat Semua Tu..” – Suami Diana K3saI lsu Tertukar B4yi Ditduh Hnya Rekaan.

Kisah bay1 yang tertu.kar temp0h hari sememangnya memberi pengajaran buat banyak pihak supaya lebih berhati-hati dalam setiap tlndakan.

Walaupun urusan sudah selesai dan masing-masing juga telah mendapat semula bay1 mereka, namun ada pula cakap-cakap belakang daripada sesetengah pihak yang mempers0alkan ‘drama’ tersebut.

Jelaskan keadaan sebenar

Dalam perkongsian di IG story suami kepada Diana Hanani, 23 iaitu Khairul Azman, dia sekali lagi menjelaskan situasi yang berlaku temp0h hari.

Jadi, dia berharap orang ramai faham keadaan mereka semasa membawa pulang bay1 kerana Khairul Azman dan isteri menga.kui tldak mempunyai pengalaman disebabkan baru pertama kali menimang cahaya mata.

“Kami tak ada pengalaman..”

Dalam muat naiknya, ayah kepada bay1 diberi nama Aysar itu sama sekali tldak menaflkan khidmat layanan yang diberi pihak hspital begitu baik, namun dia agak terkiIan kenapa masih berlaku kecua.ian sehingga menimbuIkan masaIah yang besar.

“Ada benda yang kami keIiru”

Menurutnya, jika suami kepada Siti Suriani atau Siti Jamumall itu tldak menyedari ‘tag’ nama yang ada dikaki bay1 berbeza dengan nama ibu, sudah pasti mereka juga tldak akan perasan hal tersebut.

Jngan tduh sebarangan

Apa yang membuatnya lebih terkiIan adalah wujud sesetengah pihak yang sesuka hati menu.duh hal tersebut berlaku hanya re.kaan semata-mata.

Khairul Azman mene.gaskan bahawa mereka sama sekali tldak mempunyai kepentingan untuk membuat ‘drama’ kerana ibu mana yang sanggup tinggaIkan anak yang baru diIahirkan.

Dia meminta agar pihak yang bermuIut ‘Iancang’ itu berfikir dahulu sebelum mengeluarkan pendapat blmbang termakan dengan kata-kata sendiri.

 

Sumber: Instagram Khairul Azman, omm

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook 

Sumber : dbongkar

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.