[Video] P0Iis Ini Bagi Am4ran Kepada lsterinya Jngan Main Phone Masa Drive.

Selain menjaga keamanan dalam masyarakat, p0Iis juga ditugaskan untuk memastikan keseIamatan atas jalan raya

Tugas mereka yang berani, ga.gah dan te.gas ini menjadi inspirasi buat semua masyarakat. Kadangkala, mereka terpksa menunjukkan sifat ga.rang supaya masyarakat tak0t dan dengar kata.

Sama seperti perk0ngsian dari portal SAYS video tuIar baru-baru ini di TikTok yang mema.parkan seorang wanita ditegur oleh poIis yang merupakan suaminya sendiri menarik perhatian warganet.

Tunjuk muka ga.rang dan berteg.as dengan isteri sendiri supaya jngan main phone bila kereta dah gerak nanti.

Video:

Menerusi video berkenaan, kelihatan wanita itu didatangi oleh seorang p0Iis semasa keretanya berhenti.

Apa yang lebih mengej0tkan, p0Iis yang menegurnya supaya jngan bermain dengan telefon itu merupakan suaminya sendiri. P0Iis berkenaan dengan ga.rangnya menasihati isterinya.

Isterinya itu dilihat menurut per1ntahnya kemudian ingin ajak bergu.rau dengan mengucapkan selamat hari lahir kepada suaminya. Tetapi sayangnya, dia tldak diIayan oleh suaminya.

Lantas isterinya terus berkata “haa, ma.r0h ma.roh” mengundang d.ekah warganet.

Masa bertugas je boleh m.arah, nanti sampai rumah bini pulak m.arah” – Warganet

Sementara itu, hasil tinjauan di ruangan komen mendapati rata-rata warganet turut terhibur. Malah, ada yang sempat menya.kat pasangan tersebut.

Ketika ini, video itu berjaya mendapat 3.1M tontonan, 247K tanda suka dan 4K komen di TikTok.

Berikut di bawah merupakan antara komen menarik daripada warganet di TikTok:

Ga.rang p0Iis ni, tak0t tengok. Apa-apa pun salute sebab jalankan tugas.

Sumber: SAYS, TikTok

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook 

Sumber : http://dbongkar.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *