“Buat Malv Je Ara Ni..”Gelagat Ara Johari Div4ksin Bikin Terhibur

Ara atau nama sebenarnya Nurfarrah Izzatie Johari seorang penyanyi yang mempunyai suara nyaring dan merdu ini sering menjadi bualan kerana dek penampilan pelik beliau.

Namun dilaman instagram Ara terdapat satu video menarik perhatian ramai selepas beliau berkongsi satu videonya yang bakal di cucvk vaksin.

Cerita sebenar seketul Ara Johari 😅

Honestly ara takut jarum , sebab tu jadi mcm ni . actually dia cocok tak sakit pun rasa mcm gigit semut ja . Tapi menjerit tu macam kena pukul . But thanks to all frontliners yang ada dekat IDCC SHAH ALAM sebab baik and sanggup nak layan kerenah ara ni .

Korang yang dah register and dapat vaksin tu jangan tak datang tau . Sebab rugi kalau kita tak ambik . Yang tak daftar lg pun korang kena daftar ok 🤍

Nasib lah ara orang terakhir divaksin! Kalau tak , tak tahu orang seterusnya tu nak patah balik ke apa 😅

VIDEO:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ara Johari (@arajohari)

KOMEN NETIZEN:

Sumber:Instagram Ara johari

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : http://www.dnq.pw/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *