“Ada Gewe Doh!” Anak Bujang DSV Tunjuk Wajah Kekasih, Komen Peminat Paling Win Sekali!

Siapa sangka rupa-rupanya dalam diam, anak bujang Dato’ Seri Vida iaitu Kacak atau nama sebenarnya Muhammad Eric Zaquan sudah mempunyai kekasih hati yang sangat cantik!

Perkara itu didedahkan sendiri oleh Kacak di akaun TikTok miliknya sehingga membuatkan ramai yang berasa cemburu!

@d_masiv

love <3 #fyp

♬ original sound – Khy

Posting tersebut telah ditonton hampir 400ribu kali dan mendapat sebanyak 25,000 likes yang mana menunjukkan ramai ‘merestui’ hubungan mereka itu.

Namun apa yang lebih menarik lagi ialah komen yang ditinggalkan oleh pengikutnya di laman TikTok!

Rata-ratanya terkejut selepas mengetahui Kacak sudah mempunyai kekasih hati dan ada juga yang sempat membawa watak sebagai DSV pada ruangan komen tersebut.

Bermacam-macam gaya ala-ala DSV ada dekat dalam komen tu sampai ramai yang turut terhibur.

@d_masiv

#shouldbeme #fypシ #fypシ hiii @sophx.i

♬ my girl – hi

Nampaknya tak lama lagi nanti DSV dah nak dapat menantu, maka ramai lah gadis di luar sana yang patah hati dengan Kacak ya.

Agak-agak DSV tahu ke tak ya yang Kacak dah ada kekasih hati, tak sabar pula nak tahu apa reaction beliau!

 

Sumber: Instagram ritrud727 by Motif Viral

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : motifviral

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *