“Advhh Apa Punya Gambar La Belanja Pvngg0ng Lent1k Macam Tu.. Ayah Tak M4rah Ke Dik?”Netizen

SETIAP perkara yang dilakukan pasti mengundang perhatian ramai. Itulah harga yang perlu dibayar apabila sudah bergelar seorang selebriti.

Terbaharu, foto yang dimuat naik Azira Shafinaz mencvri tumpuan kerana dikatakan telah ‘mengg0da’ pandangan ramai.

Difahamkan, foto-foto tersebut dimuat naik bagi mempromosikan sebuah jenama tas tangan terkenal.

Belek punya belek, rupa-rupanya foto yang dimaksudkan netizen ialah aksinya yang dikatakan tidak sesuai tayangan umum.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Azira Shafinaz | DE FAM (@azirashafinaz)

Menurut netizen, foto yang memaparkan bahagian belakang Azira itu dilihat kurang sopan, malah ada juga mempersoalkan mengapa gambar tersebut perlu dimuat naiknya.

“Rasanya foto terakhir itu tak perlu kot muat naik,” tegvr seorang netizen.

“Ini sengaja nak menunjuk ke apa?” soal seorang lagi pengikut Instagramnya.

Tidak kurang juga, ramai lelaki miang turut meninggalkan komen-komen luc4h. Amboi, tulis komen tak pandang kiri-kanan sungguh.

Memang seriau lihat komen mereka. Mungkin pada pandangan Diva, foto ini terlihat biasa tetapi bagi netizen terutama golongan lelaki pula sebaliknya.

Apapun, kawallah jari daripada menulis komen yang bukan-bukan dalam Instagram orang lain. Kalau Azira viralkan, nanti malu pula. Jangan sampai Mamu pula ‘sound’ anda!

Netizen Usik Azira Shafinaz Dengan Sharnaaz Ahmad

Baru-baru ini topik yang sedang hangat dibincangkan oleh pengguna media sosial apabila melihat keakraban penyanyi Azira Shafinaz bersama pelakon Sharnaaz Ahmad di laman sosial Instagram.

Lagi membuatkan netizen teruja apabila rakan selebriti Sharnaaz iaitu Shukri Yahya mula mengusik dia dan Azira setiap kali melakukan live di Instagram bersama.

Terlihat di ruangan komen hantaran baru Azira, rata-rata netizen menunggu Sharnaaz untuk meninggalkan komen emoji hati berwarna merah di hantaran tersebut seperti yang sering kali dilakukan olehnya sebelum ini.

Azira up apa-apa pun semua cari mamu dulu.

Cantiknya dia mamu @sharnaazahmad.

Masih tiada lagi kepastian tentang hubungan diantara kedua pihak dan bak kata Azira mereka hanya berkawan sahaja buat masa ini.

 

Sumber:Instagram Alisa Aisyah

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook 

Sumber : http://www.dnq.pw/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *