Sesi Latihan Memanah Dengan Suara Anak Jiran Bikin Terhibur!

Di musim pandem1k dengan arahan PKP kini, ramai menghabiskan banyak masa di rumah terutamanya yang tinggal di sekitar Selangor dan Kuala Lumpur. Sudah tentunya bila tidak dapat menjalani rutin harian seperti biasa membuatkan kita rasa jangg4l.

Namun apakan daya, memang terp4ksa mengubahnya demi mengelakkan diri dari dijangk1ti penul4ran C0v1d-19 ini. Bagaimanapun, baru-baru ini satu video yang memaparkan seorang remaja lelaki menjalani latihan memanah di tepi rumah telah mencvri perhatian ramai.

Ini kerana dalam rakaman tersebut kedengaran suara kanak-kanak sedang bermain biarpun tidak nampak kelibat mereka. Hanya di beberapa minit kemudiannya muncul seorang budak lelaki mengintai di pagar rumah lelaki tersebut. Bukan itu sahaja turut kedengaran orang menyanyi. Berikut adalah rakaman sesi latihan memanah dengan pelbagai bunyi latar di belakang:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ERA – Muzik Hit Terbaik (@era.je)

Macam-macam ya! Perkongsian rakaman sesi latihan memanah dengan pelbagai bunyi yang dimuat naik semula oleh Instagram ini telah meraih lebih 223 ribu tontonan. Rata-rata warganet meninggalkan reaksi mereka di ruangan komen seperti berikut:

“Sampai jatuh arrow..Tapi ye kau datang bisik pun tak leh fokus. Ni kan pulak dok alif ba ta belakang tu”

Suara Anak Jiran 3

“Meriah taman dia…Tibe2 rindu zaman kanak-kanak”

Suara Anak Jiran 2

“Hahaha kawan stress dah tu takot sume kena panah kang”

Suara Anak Jiran 1

Sementara itu, ikuti kisah menarik lain yang telah kami sediakan untuk hiburan hari anda seperti berikut:

Uqasha Senrose Nyanyi Sepenuh Perasaan, “Tahniah Anda Penyamar”

Abang Courier ‘Kepit’ Jaga Parcel Dengan Cermat, “Hahaha Menyempat”

Peminat Teruja Khai Bahar Cover Lagu BTS, “Tapau Semua Lagu Noh”

SumberEra.jeTiktok @arrf_02

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *