“Tak Payah Risik0kan Mak Pak Hangpa,”-Rita Rudaini Beng4ng Warga Emas Dip4ksa V4ksin!

Sebelum ini Rita Rudaini pernah ditudvh sebagai seorang ant1 v4ks1n.

Kali ini pelakon tersebut mengundang kontorversi lagi apabila berpendapat warga emas tidak sepatutnya dipaks4 untuk mengambil v4ks1n C0v1d-19.

Foto: IG

Di Insta Story, Rita tak setuju apabila ada warga emas yang dipakasa suntik sampai perlu diangkat dan disorong menggunakan kerusi roda.

Bukan itu sahaja, Rita mempersoalkan anak-anak yang membawa ibu bapa mereka untuk menerima v4ks1n adakah untuk pergi bercuti?

Rita bukan nak jadi ant1 v4ks1n katanya, tapi percaya ada ubat yang lebih baik dan terbukti di negara luar.

Tak berdiam diri, Rita lawan balik!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITARUDAINI® (@ritrud727)

“Kalau aku ant1 v4ks1n, takde la aku pi cucvk v4ks1n kat anak-anak aku. Aku pun div4ks1n masa kecik. Cuba banyak baca jangan duk himpun orang ajak mengump4t,”tulisnya.

Sementara itu di media sosial, ramai yang tak bersetuju dengan pendapat Rita.

Masing-masing nak ‘cancel’ Rita.

Baca thread:

Alahai sistur, lantang sungguh bersuara ya. Semoga Rita dan keluarga sentiasa dilindungi.

Jangan pula menyes4l terlaj4k kata nanti ya?

 

Sumber:Cari

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : http://www.dnq.pw/

Leave a Reply

Your email address will not be published.