Reaksi Bayi Bila Dimar4h Ini Bikin ‘Ger4m’, “Abah Tu Pun Menyak4t…”

Apabila bermain dengan bayi atau kanak-kanak kecil, pastinya reaksi mereka yang sering menjadi penghibur hati. Sama macam yang dikongsikan tentang gelagat bayi ini apabila dirinya menjadi bahan us1kan si ayah sehingga dia menang1s pada akhirnya.

Reaksi bayi tersebut turut membuatkan para netizen ‘ger4m’ dengan kecomelannya ini. Walaupun pada awalnya ada yang berasa kasihan, ramai tidak dapat menafikan kecomelannya yang tidak dapat menahan diri dari menang1s.

@mommyan14

 

♬ original sound – anisumar

Di dalam video yang dikongsikan ini, bayi itu dilihat sedang baring di tempatnya ketika si ibu sedang sibvk memasak. Si ibu kemudian mula berasa pelik mengapa anaknya begitu diam sekali walaupun ketika dia berada di dapur.

Rupa-rupanya, bayi itu sedang sibuk bermain dengan plastik yang berada di sebelahnya itu. Sebaik sahaja bayi itu ditegur oleh bapanya, dia mula memberikan reaksi muka sed1h.

bayi menangis

Lebih melucukan, si bapa juga turut tidak melepaskan peluang menyakat anaknya itu sehingga akhirnya bayi itu menangis. Mungkin juga terkejut mendengar nada tinggi dari bapanya itu, bayi itu kemudian menangis apabila mendengar bebelan itu.

Di ruangan komen, reaksi comel dari bayi itu turut sama membuatkan netizen ‘ger4m’ melihatnya. Bukan itu saja, ada juga yang terhibur dengan sikap bapa bayi itu yang sengaja menyakat anaknya sehingga bayi itu menangis.

“Abah tu pun suka nyakat anak…”

reaksi bayi

“Habis sebek muka…”

bayi

“Kemon lah abah saya stuck kot kat sini. Apa lagi yang saya boleh buat…”

komen

“Haa sudah dah start enjin habis.”

tik tok

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published.