Usik ‘lem4k’ perut, tak disangka pemilik terima tend4ngan kucing cuit hati netizen

Pemilik kucing pasti sudah cukup kenal dengan si bulus kesayangan mereka yang mempunyai bermacam-macam perangai lucu dan pelik.

Bagi seorang individu ini pula, netizen terhibur menyaksikan telatah kucing miliknya itu pula yang diakui oleh rata-rata yang melihat pernah membuatnya kepada kucing masing-masing.

Mengusik antara satu sama lain juga dapat membuatkan si bulus merasa dekat dengan pemiliknya dan usikan individu tersebut pula terhadap kucingnya mendapat perhatian pengguna TikTok dengan hampir 900,000 kali mata menonton video telatah kucing miliknya ini.

Kucing

 

Bukan itu sahaja, meskipun dalam satu hari individu atas nama Alehaiqal ini memuat naik rakaman video telatah kucing kesayangannya kepada umum, dia telah menerima lebih 80,000 tanda suka berserta ribuan komen.

Mana tidaknya, telatah si comel kucing kesayangannya itu yang diusik olehnya mengundang netizen terhibur apabila pengakhirannya mencuit hati mereka.

@alehaiqal

Kan dah kena tendang 🥺🥲 #catsoftiktok #catlover

♬ original sound – Petsoflll21

Sehingga menjengah ke ruangan komen di perkongsian itu, netizen menghujani dengan respon lucu kerana telatah si bulus itu selepas dius1k oleh pemiliknya.

“Hahaha, aku selalu buat dekat kucing macam tu. Syok dia tu lain”

Kucing

“Kucing… jangan mendekat, saya sudah minum sudah mandi”

Kucing

“Aku mampu gelak je, sebab selalu buat kucing aku macam ni jugak. Dia gigit terus”

IMG_20210718_230940 IMG_20210718_230958

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published.