Kucing Terikut Naik Bot Sekali Buat Muka Sed1h, “Dia Mabvk Tu…”

Kucing memang selalunya akan melakukan perkara-perkara di luar jangkaan dan selalu mengejutkan ramai dengan telatahnya ini. Sama seperti gelagat seekor kucing ini yang dijumpai turut menaiki sebuah bot baru-baru ini.

Namun apa yang melucukan ialah reaksi kucing tersebut yang akhirnya kelihatan seperti menyes4l kerana menaiki bot itu secara senyap. Malah reaksinya selepas berada di dalam bot itu turut membuatkan rata-rata netizen berdekah melihatnya.

@2182523633

TULA SAPA SURUH TAK TURN MASA BOT NK JALAN. KAMI PUN TAK TAU ANG NAIK. INI BUAT MUKA SEDIH PULAK😂😂

♬ suara asli – Koko

Di dalam video yang dikongsikan ini, pemilik video memberitahu dia tidak sedar bagaimana kucing tersebut ada menaiki bot mereka itu. Kejadian ini juga hanya disedari selepas mereka berada di tengah-tengah laut dan sudah tidak dapat berpatah balik semula.

Lebih mencuit hati, kucing itu hanya kekal duduk diam di situ dengan reaksi wajahnya yang sed1h. Mungkin juga kucing itu berasa menyes4l dengan tindakannya menaiki bot itu semasa di jeti.

kucing

Sewaktu ditegvr oleh lelaki itu juga, kucing itu hanya memandangnya dengan raut wajah yang sed1h dan tidak bergerak dari tempatnya. Ada juga yang menganggap mungkin kucing itu berasa mabuk laut selepas menaiki bot itu.

Di ruangan komen, rata-rata netizen turut sama terhibur melihat gelagat selamba kucing ini. Ada juga netizen yang berseloroh pastinya kucing itu menyes4l dengan apa yang berlaku dan tidak akan melakukannya lagi pada masa hadapan.

“Dia mabvk tu, dulu pernah jugak turun trip kucing ikut. Lemb1k lutut dia mabvk.”

kucing terikut

“Dia teringat anak bini kat rumah tu. Pengorbanan seorang suami mencari rezeki untuk keluarga.”

bot

“Menung jauh dia mengenang nasib.”

komen

“Nak cuba sangat kan cari ikan sendiri, nak yang fresh katakan…”

tik tok

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *