“H4ru Biru Sebab Kek..”Gelagat Anak Shukri Yahaya Berebut Kek Hari Jadi Bikin Terhibur!

Macam-macam kisahnya bila anak-anak kita menyambut hari lahir mereka. Ada yang tak mahu potong kek, ada juga yang nak tiup lilin sentiasa dan macam-macam lagi.

Gelagat anak kepada pelakon, Shukri Yahya dan Tya Adnan yang menyambut hari lahir anak kedua mereka, Maleeq Mikayl turut sama menarik perhatian wargamaya.

Mana tidaknya, bukan hanya kek comel jadi perhatian bahkan rebutan dua beradik, Maleeq Mikayl dan kakaknya, Aaira Ameena turut sama menarik perhatian warganet.

“Drama satu episod 20/7. Si adik @maleeqmiqayl nak tepuk cake tu, yang si kakak @aairaameena tak bagi takut cake boc0r. Hahahhahah boc0r means pec4h.

“Last-last berjaya jugak adik boc0rkan cake tu.

” Frusttttt si kakak, sampai sudah dia tak de mood nak makan cake sebab cake dah tak cantik,” kongsi Tya menerusi Instagramnya.

Aksi comel dua beradik ini sudah semestinya jadi perhatian. Masing-masing terhibur dengan aksi Maleeq yang berusaha memegang kek, begitu juga dengan kakak yang tidak kek dipot0ng dek kerana terlalu cantik.

Jom kita tengok gelagat dua beradik ini. Memang comel!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tya Adnan (@tyaadnan)

Akhirnya kek sudah dibocorkan!

Marah pun sempat main rambut

Dalam pada marah, si kakak sempat juga main rambut malah langsung tidak memarahi adiknya. Pandainya Ameena!

Muka puas hati

Terdahulu, Shukri dan Tya mendirikan rumah tangga pada 20 November 2015 dan dikurniakan dengan dua orang cahaya mata, Aaira Ameena dan Maleeq Mikayl.

 

Sumber:Tya Adnan

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : http://www.dnq.pw/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *