Peminat Running Man tak percaya suara Jong Kook, siap tarik sambil senyum- “Bak kata Kwang Soo…”

Selebriti, Kim Jong Kook cukup disukai bukan sahaja di negara Korea malah di beberapa negara lain sekali gus peminat rancangan Running Man, namanya juga popular kerana kekuatannya yang sehingga kini masih sama.

Kim Jong Kook turut dikenali sebagai seorang selebriti yang selalu menjaga kesihatan dan mempunyai badan sado namun netizen di rancangan Running Man yang tidak percaya dengan penampilannya itu, dia sebenarnya seorang penyanyi tone tinggi.

Jong Kook

Malah rasanya beberapa kali rakan Running Man terlupa dengan suara Kim Jong Kook yang turut popular kemerduannya sehingga diibaratkan suara nyamuk.

IMG_20210723_085656

IMG_20210723_085703

Sekali lagi nampaknya Kim Jong Kook viral di laman TikTok apabila dia dengan selamba menyanyikan sebuah lagu berjudul Tears dimana lagu nyanyian So Chan-Wee yang cukup terkenal sebagai lagu tone tinggi.

Tetapi Kim Jong Kook tidak kalah dengan lagu tersebut dan menyanyikan dengan begitu selamba malah sempat tersenyum mengundang netizen tertarik dengan video yang dimuat naik di TikTok.

@fiyykaaa

#fyp #masukberandaga #masukfyppliss #foryourpage #fypage #fypppppppppppppppp #masukfyp #fypシ #kimjongkook #tears

♬ Tears – So Chan-Whee

Lalu menjengah ke ruangan komen melalui video itu, netizen menghujani dengan respon memberikan pujian dan ada juga tidak percaya suara merdu Kim Jong Kook yang power itu.

“Macam mana suara tu tersepit dalam otot2 Jong Kook”

Jong Kook

“Macam tak percaya…”

IMG_20210723_090001 IMG_20210723_090019 Jong Kook IMG_20210723_090244

“Lagu ni ada…”

IMG_20210723_090937

Selain Kim Jong Kook, pasangan penyanyi dari Malaysia ini juga mendapat perhatian apabila menyanyikan lagu tersebut dengan sangat baik.

Rakan selebriti & netizen puji wajah cantik Mira Filzah persis Jisoo Blackpink

@fiyykaaa

#tears #familiduo #fypシ #masukfyp #fypppppppppppppppp #fypage #foryourpage #masukfyppliss #masukberandaga #fyp #masukberandaga #masukberandafypシ

♬ bunyi asal – 𝓕𝓲𝔂𝔂𝓴𝓪𝓪𝓪:’)

SumberTikTok

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published.