Day: July 31, 2021

Amylea angkat bendera putih, r4yu derma kilat untuk bapa – “Kami buntu… ayah perlu dimasukkan ke hospital swasta”

DEMI kesihatan bapa, penyanyi Amylea Azizan terpaksa merayu sumbangan derma kilat bagi membiayai kos rawatan bapanya, Azizan Zainal Abidin, 62, yang menghidap peny4kit jantung. Menurut Amylea, 35, walaupun dia berasa segan melakukan perkara itu namun ia perlu dilakukan demi melihat bapanya kembali sembuh seperti sedia kala. “Apa yang saya buat

Abang polis kacak berang4n nak jadi model sebab ‘confident level’ tinggi, ramai wanita order baju bundle selepas buat live di TikTok

WAJAH kacaknya sering menjadi perhatian menerusi video-video di aplikasi TikTok dengan kata-kata pujian ditinggalkan di ruangan komen Siapa sangka pemuda ini sebenarnya merupakan anggota polis, dan kegigihannya menjual baju-baju terpakai (bundle) secara live di aplikasi popular itu dikagumi ramai. Walau bagaimanapun perjalanan pemuda tersebut dalam mencari pendapatan sampingan melalui bisnes

“Nak Fries..Ayam Baka”Gelagat Jebat Jayden Men4ngis Gara Gara Lap4r!

Anak lelaki kepada pelakon Sharnaaz Ahmad dah Noor Nabila, Jebat Jayden sekali lagi mencvri perhatian wargamaya apabila menangis ketika bermain ditaman. Pada perkongsian berdurasi 35 saat itu,Sharnaaz cuba bertanya kepada Jebat kenapa mar4h. Dengan riaksi muka yang begitu sed1h,Jebat menjawab Nak fries,ayam bakar.. Menerusi laman sosial Instagram, Sharnaaz berkongsi sebuah

Rezeki gadis usia 20 tahun… ‘target’ nak beli Axia, tak sangka mampu miliki Mercedes – “Saya belajar di universiti sebulan je”

IMPIAN tanpa usaha dan kerja keras pasti tidak akan membuahkan hasil. Begitulah yang dibuktikan gadis berusia 20 tahun ini apabila dia berjaya mengecapi kejayaan pada usia cukup muda. Di aplikasi TikTok, tular video memaparkan usahawan tudung itu menerima sebuah kereta mewah jenama Mercedes-Benz yang dibeli menggunakan simpanan sendiri. Menurut Nur

“Tidvr Nyenyak, Tak Ada Ny4muk” Tunaikan Impian An4k, Tya Dan Asyraf Hias Khemah Cantik Untuk Anak!

Walau macam mana cara sekali pun, seorang ibu akan cuba menunaikan hajat dan impian anak kecilnya demi memastikan anak gembira. Bagi isteri kepada Asyraf Khalid, Tya Ariffin, impian anak sulungnya, Arif yang mahu tidur di khemah dilaksanakan sebaiknya olehnya dan suami. Menerusi Instagramnya semalam, Tya berkongsi beberapa keping gambar khemah

“Gara-gara Lelaki..” Gadis Ayu Berhij4b Berubah Jadi Abang2

Siapa yang pernah bercinta dan patah hati pasti tahu betapa sakitnya ditinggalkan insan tersayang menjelang hari bahagia. Bukan itu sahaja, sak1t menanggung malu majlis tidak jadi juga menjadikan seseorang tu semakin ker4s hati dan member0nt4k dengan menjadi individu berbeza agar dapat melupakan kenangan lama. Baju dah tempah, tapi cancel majlis Hal ini

Tular LZJ putvs dengan kekasih untuk fokus badminton, “Gelab4h cari password…”

Bagi yang pernah terlibat dalam cinta monyet di bangku sekolah pasti biasa sangat mendengar atau menggunakan alasan ingin putvs hubungan dengan kekasih untuk fokus pelajaran. Namun biasanya situasi itu sering berakhir dengan pelajar mendapat tahu bahawa kekasih mereka yang meminta putus sebenarnya mempunyai ‘couple’ baru. Tetapi lain pula kes atlet