“lsu Lama Dah Selesai,” Carl Samsudin Suruh Artis & Inflvencer Datang Minta M4af

Nama usahawan dan influencer, Carl Samsudin baru-baru ini telah tular susulan satu video yang mend4kwa dirinya berkata dengan nada yang kas4r dengan seroang warga emas.

Selepas teruk dihent4m netizen berkaitan hal tersebut, usahawan tersebut telah tampil membuat permohonan maaf dan berjumpa langsung dengan pakcik tersebut.

Masalah 3 tahun dah settle

Selesai isu itu, Carl Samsudin kembali menjadi perbualan semula apabila salah seorang stafnya did4kwa telah membuat prov0kasi terhadap pasangan influencer yang dikatakan pernah ‘berseteru’ dengannya sehingga naik turun mahkamah.

Namun, atas bantuan Pengerusi Persatuan Semboyan 1 Malaysia, Yusuf Azmi, permasalahan mereka yang telah lama berlangsung dilihat sudah menemui jalan penyelesaian apabila masing-masing telah saling ‘mention’ di Instagram.

Dalam pada itu, Carl Samsudin turut telah memuat naik perkongsian di Instagramnya memaklumkan isu 3 tahun lepas sudah ‘settle’.

Berhentilah buat fitnah

Jadi, dia berharap agar mana-mana pihak yang menfitn4hnya supaya berhenti untuk melakukan perkara tak berfaedah itu.

Dia juga meminta agar mereka yang menfitnahnya berfikir dari sekarang bagaimana untuk bertemu dengannya bagi meminta maaf.

Minta maaf dengannya team

Carl Samsudin juga meminta agar mana-mana artis atau influencer yang pernah berkata burvk terhadapnya untuk merancang bertemu dengannya serta team selepas didakwa pernah mengeluarkan kenyataan yang tidak benar sebelum ini.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALHAMDULILLAH ❤️ (@carlsamsudin)

Hal ini pastinya membuatkan warganet meninggalkan pelbagai komen di ruangan Instagram usahawan berkenaan. Ada yang menegur tindakan Carl yang dilihat seakan somb0ng kerana mengharapkan orang lain memohon maaf dan ada juga yang menyokong tindakan usahawan agar menjadi pengajaran kepada orang lain.

Riaknya bercakap…

Maafkanlah saja orang2 berkenaan

Lawak apa yang kau buat ni?

 

Suka hati koranglah..

 

Sumber: Instagram Carl Samsudin

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : http://www.rosemerah.dnqj.my/

Leave a Reply

Your email address will not be published.