“Segala d4kwaan Tid4k Ben4r” – Peguam Shuk Dah Kumpul Bvkti D4kwaan Fara Salleh Untuk Tind4kan Susulan

Susulan dengan kes rumahtangga Shuk Sahar dan Rossa Serra kembali hangat berikutan pendedahan video yang dilakukan bekas kekasih Shuk, Fara Salleh, mereka telah membuat tindakan susulan dan mempertimbangkan untuk membuat sam4n f1tn4h kepada wanita tersebut.

Nak sam4n fitn4h

Lapor mStar Online, peguam Shuk, Haziq Aizuddin Subhi berkata, kes tersebut kini telah dis1asat oleh pihak Balai Polis Setapak.

“Malam tadi saya bertemu Sera dan Shuk di Balai Polis Pudu untuk membuat lapor4n polis terhadap Fara Salleh yang melemp4rkan tudvhan terhadap Shuk”.

Tambah peguamnya lagi, dakw4an yang dilemparkan kepada pelawak itu adalah tidak benar.

“Kes tersebut kini dibawa untuk siasatan di Balai Polis Pudu. Mereka membuat laporan berikutan tudvhan dan ugvtan dari Fara. Segala dakw4an terhadap Shuk adalah tidak benar.”

Tambahnya, Shuk dan isteri yang membuat laporan di Balai Polis Setapak semalam kini sedang mempertimbangkan untuk memfailkan sam4n fitn4h.

“Mereka juga dalam pertimbangan untuk memfailkan saman fitn4h memandangkan apa yang dilakukan Fara telah mencem4rkan imej Shuk dan ia juga satu pengan1ayaan.”

Sebelum ini Fara ada muat naik IG Story satu salinan laporan polis daripada seorang wanita yang mend4kwa menjadi mangs4 cabvl Shuk.

Malah, Fara juga dikatakan ada kongsi perbualannya dengan individu tersebut dicabvl pada Februari lalu di sebuah hotel di Bukit Bintang.

Selain itu, ada satu video yang memperlihatkan kelibat seorang lelaki mirip seperti Shuk tidak berbaju dalam sebuah bilik di hotel sebelum ia dipad4mkan.

Oleh sebab itu, Haziq juga menjelaskan bahawa anak guamnya akan membuat laporan terhadap Instagram Fara di Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM).

Jelasnya lagi, pihaknya kini sudah kumpul segala bukti paparan skrin dan segala perkongsian Fara terhadap Shuk.

“Hari ini atau mungkin esok, Shuk akan membuat laporan lanjut di SKMM terhadap akaun Instagram Fara Salleh. Sebab Farra ada memuat naik nombor telefon peribadi Shuk di Instagram.”

“Disebabkan itu, Shuk diganggv dengan panggilan daripada nombor yang tidak dikenali sepanjang malam tadi sehingga dia terp4ksa menutup telefonnya.”

Untuk rekod, rumah tangga Shuk dan Serra pernah goy4h angkara orang ketiga dan Fara adalah individu yang dimaksudkan.

 

Sumber:Lobak Merah

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : www.dnq.pw

Leave a Reply

Your email address will not be published.