Kucing Selamba Tidur Atas Buku, Kac4u Orang Buat Kerja Sekolah

Kucing bukan sahaja terkenal dengan kecomelan mereka malah telatah mereka juga sering kali menjadi penghibur buat seisi keluarga. Sama seperti gelagat seekor kucing yang dikongsikan ini apabila dia dilihat tidur di atas buku sekolah semasa yang lain sibuk membuat kerja.

Bukan sahaja menganggu kanak-kanak itu melakukan kerja sekolah, kucing itu juga dengan selambanya tidur di atas buku sekolah itu tanpa perasaan bersalah. Gelagatnya ini turut sama membuatkan rata-rata netizen ‘ger4m’ melihatkan kecomelannya ini.

@lubyrto

Buat apa susah susah belajar, tidur lagi bagus 😽 #fyp #foryoucat #catsoftiktok #munchkin #kucingketot #kucingpemalas

♬ Quirky – Oleg Kirilkov

Di dalam video yang dikongsikan ini, kucing itu dilihat tidur pada buku sekolah yang sedang digunakan oleh kanak-kanak perempuan ini. Dalam masa yang sama, kanak-kanak itu sedang sibuk membuat kerja sekolah sambil dibantu oleh ibunya.

Bukan itu saja, kucing itu juga siap menggunakan buku tersebut sebagai bantal tidurnya dan baring dengan keadaan terlentang. Walaupun semasa kanak-kanak itu menulis pada buku tersebut, kucing itu masih meneruskan tidurnya seolah-olah tiada apa-apa yang berlaku.

kucing tidur

Lebih mencuit hati, pemiliknya sempat menolak perlahan muka kucing itu pada penghujung video gara-gara ger4m melihat telatah nak4l kucingnya itu.

Di ruangan komen, rata-rata netizen turut sama terhibur melihat perang4i selamba kucing itu. Ada juga yang berselor0h mungkin juga kucing itu sengaja mahu menganggu kanak-kanak itu menyiapkan kerja sekolahnya untuk menarik perhatiannya.

“Dia tengah menganj1ng orang tengah belajar. Bukan main sedap eh tidur depan orang tengah belajar.”

kucing selamba

“Punya luas tempat, kat buku jugak dia nak tidur…”

kucing

“Menganj1ng member tengah study ni mat. Budak 4 flat macam ni lah. Manjang tidur cakap tak study…”

komen

“Tengah sedut ilmu dalam mimpi.”

tik tok

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published.