Lelaki gambarkan guna air di tand4s awam “Str3ss weiiii pakai paip ni…”

Apabila berada di luar, perkara paling ‘kac4u’ adalah tiba-tiba rasa ingin membuang air. Sesetengah orang sanggup menahan sehingga pulang ke rumah kerana tidak sanggup menggunakan tandas awam.

Namun kadang kala kita tiada pilihan lain dan berharap agar tandas awam yang disediakan tidak kot0r dan yang lebih penting, mempunyai air.

Sebuah video TikTok yang tular baru-baru ini pula menggambarkan salah satu situasi yang akan dilalui orang ramai apabila menggunakan tandas awam.

Dalam video oleh pengguna TikTok yang dikongsikan semula ke Twitter itu,lelaki berkenaan menunjukkan dirinya duduk di atas mangkuk tandas sambil memegang hos paip.

Tetapi sebaik dia menekan hos paip tersebut untuk menggunakan air, tekanan air yang keluar sangat tinggi sehingga menolaknya ke atas seperti roket.

Malah suntingan individu itu menunjukkan dia terangkat hingga ke angkasa lepas akibat daripada tekanan air tersebut untuk menggambarkan bagaimana rasanya apabila tekanan air di tandas awam terlalu besar sehingga air terpecik ke semua tempat.

Perkongsian video tersebut ternyata membuat ramai dapat relate dan mengaku pernah melalui pengalaman itu, di samping turut terhibur dengan suntingan berkenaan.

“sape je xpernah kena…”

“Stress weiiii pakai paip ni…”

“basah habis baju…”

“Kalau tengah cirit ni…”

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published.