‘Dia Minta Saya Sedekahkan RM30,000’ – Ibu Tiri Ded4h Hasrat Terakhir Siti Sarah

Pemerg1an Allahy4rhamah Siti Sarah Raisuddin pada hari Isnin lalu sangat men1nggalkan kesan buat kita semua. Satu per satu kebaikan arw4h dided4hkan oleh orang ramai terutamanya dari rakan selebriti.

Memetik laporan Harian Metro, ibu tiri kepada Siti Sarah iaitu Siti Fatimah mended4hkan arw4h sempat memintanya untuk menyumbangkan sejumlah wang yang begitu banyak kepada pihak kurang bernasib baik.

Pindahkan semua duit

Siti Fatimah menceritakan arw4h Siti Sarah meminta dia untuk memindahkan sejumlah wang ke akaun peribadinya sendiri pada hari sebelum dia dimasukkan ke hospital, tempoh hari. Malah, arw4h juga meminta ibu tirinya itu untuk sedekahkan RM30,000 ke insan yang memerlukan.

Pada hari dia dibawa ke hospital, arw4h minta saya pindahkan semua wang dalam akaun peribadinya ke akaun bank saya. Ketika menunggu ketibaan ambulans datang ke rumah untuk membawanya ke hospital, dia hantar mesej kepada saya dan minta saya berbuat demikian.

Saya tanya untuk apa transaksi ini, dia maklumkan dia akan ke hospital untuk menerima rawatan. Namun, ketika sedang sak!t dan sebelum dit1durkan, dia minta saya untuk sedekahkan wang RM30,000 yang dimasukkan ke dalam akaun saya itu.

Dia juga bertanya adakah jumlah itu mencukupi, kemudian saya beritahu terpulang. Alhamdulillah saya sudah tunaikan amanah yang dia beri untuk saya sedekah kepada insan yang memerlukan.

Mahu berehat

Ujarnya lagi, arw4h Siti Sarah pernah memaklumkan kepadanya hasrat ingin berehat seketika pada bulan Ogos. Malah, dia juga dimaklumkan arw4h ingin mencari model baharu sebagai menggantikan wajahnya kepada beberapa produk.

Arw4h juga ada beritahu mahu mencari pengganti yang boleh menggantikan wajahnya dalam tiga produk pada Mei lalu. Ini kerana dia mahu berehat pada Ogos. Perkara ini juga disedari oleh kakitangan syarikat.

Tak sangka ‘rehat’ yang dimaksudkan membawa petanda arw4h berehat selama-lamanya.

Sumber: Harian Metro

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook 

Sumber : OHBULAN

Leave a Reply

Your email address will not be published.