Alha Alfa Akui Hampir Jadi Bapa! Akhirnya Bek4s Isteri Buka Mvlut!

Sed1h dan terkejut! Itu lah yang dirasai oleh masyarakat apabila mengetahui kisah rumah tangga jurusolek dan juga usahawan terkenal Datuk Alha Alfa dan isteri Datin Noor Azlin Ismail akhirnya terler4i di tengah jalan.

HANYA BERTAHAN 6 BULAN

Kisah majlis resepsi perkahwinan mereka pernah menjadi perhatian ramai dek kemewahan yang ditampilkan seolah-olah “wedding of the year”. Namun siapa sangka, ianya bukan lah menjamin kebahagiaan kepada sesuatu hubungan itu.

Pasangan ini hanya sempat bertahan selama 6 bulan dan perpisahan mereka ini diakui sendiri oleh Alha Alfa menerusi laman Instagramnya semalam agar orang ramai tidak salah faham dengan keadaan sebenar.

ISTERI TERLALU CEMBURv, HAMPIR MENJADI BAPA

Ringkasnya kemelut rumah tangga berpunc4 dari sikap cemburu isteri yang sukar untuk terima kariernya. Dalam perkongsiannya juga, dia ada memberitahu mereka hampir bergelar ibu bapa namun sayangnya Noor Azlin mengalami kegugvran.

Tidak lama selepas kisah mereka berdua tersebar kepada netizen, bekas isterinya itu ada memuat naik status di laman Instagram seolah-olah ditujukan dengan keadaan semasa mereka.

AZLIN MENAFIKAN PERNAH MENGANDUNG

Yang menjadi perhatian adalah komen dari seorang individu yang menegur Azlin berkaitan statusnya itu akib4t pembawakan bayi. Tidak berdiam diri, Azlin memberikan reaksi yang mana dia tidak pernah mengandvng, bercangg4h dengan dakw4an dari Alha Alfa sebelumnya.

Sekali gus terus menjadi persoalan ramai mengenai perkara sebenar. Apa pun yang terjadi, kita sebagai orang luar sebaiknya mendoakan sahaja mengenai hubungan mereka dan belajar sesuatu perkara baru tentang keadaan sekeliling.

Dalam pada itu, Alha Alfa ada memberitahu umum bahawa mereka berpisah secara baik dan hasil persetujuan bersama. Ujarnya lagi, terlalu banyak dugaan sepanjang melalui fasa perkahwinan selama 6 bulan ini.

Mudah untuk kita bercakap namun sukar bagi individu yang melaluinya. Semoga Alha Alfa dan Azlin jadikan pengalaman ini sebagai pengajaran untuk mereka lebih matang di masa depan.

 

Sumber:Info Meecks

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : www.dnq.pw

Leave a Reply

Your email address will not be published.