Suhaimi Saad ‘Respect’ 779 Guru Tak V4ks1n! – “Cikgu Buk4n Orang Bod0h Macam Kebanyakan Netizen Lembu…”

Semalam mulai tular apabila Tengku Mahkota Johor membuat ciapan balas terhadap ciapan seorang pemuda yang meminta TMJ untuk mengambil tindakan terhadap 779 orang guru di Johor yang tidak mahu menerima v4ks1n dengan pelbagai alasan yang diberikan. Dimana tuanku menyatakan bakal berjumpa dengan guru-guru tersebut.

Melihat tindakan ini, ramai rakyat yang bersetuju dengan keputusan dari TMJ bagi memastika semua tenaga guru div4ks1n sebelum sesi persekolahan bermula.

Namun sebalik dari respond positif rakyat, ada juga individu yang menyokong tindakan 779 guru tersebut dan mengatakan mereka membuat keputusan yang bijak kerana tidak mengikut peraturan ‘b0d0h’ itu.

Menerusi laman sosialnya, Suhaimi Saad memang sering dikenali sebagai individu yang kuat menyuarakan tentangannya terhadap v4ks1nasi.

Selain itu, Suhaimi Saad turut memuat naik tangkapan layar berita mengenai TMJ bakal menemui guru-guru yang menolak v4ks1n itu di laman instagramnya besertakan kapsyen yang agak sark4st1k dan hashtag tolak v4ks1n disertakan.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Suhaimi Saad (@mosusofficial)

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber: Instagram mosusofficial by Motif Viral

Leave a Reply

Your email address will not be published.