[Vide0] Terhibur! Sekumpulan Lelaki Meny0rok Lepas Nampak P0lis Masa Lepak Depan Rumah

Sehingga sekarang ini, w4bak C0vldl9 masih belum berjaya dib3ndung sepenuhnya dan k3s j4ngkit4n harian juga menunjukkan angka yang meris4ukan. Bukan itu saja, masih ada beberapa negeri yang berada dalam Pelan Pemulihan Negara (PPN) fasa satu.

Walaupun kelonggaran aktiviti telah diberi oleh kerajaan baru-baru ini, tapi ia tetap meris4ukan ramai pihak. Jadinya, aktiviti bertemu rakan di kawasan setempat saja lah yang menghilangkan b0san seakan sama dengan kisah ini.

Perasan ada P0lis dari jauh

Baru-baru ini, aks1 sekumpulan pemuda yang dilihat sedang melepak depan rumah ini menjadi perhatian ramai.

Posting yang dikongsi oleh @Tok_tek ini menunjukkan beberapa orang pemuda lelaki sedang duduk melepak di depan rumah. Sewaktu mereka tengah asyik duduk berborak, tiba-tiba mereka menyedari ada sebuah kereta peronda Polis datang menghampiri dengan perlahan.

Video:

Oleh sebab terk3jut, mereka berempat terus ‘mengg3lupur’ masuk ke dalam ruangan rumah dan terus masing-masing baring ala-ala komando.

Dalam kejadian yang berlaku hampir jam 12 malam itu juga, salah seorang dari mereka sempat untuk meng1ntai sehinggalah kereta peronda tersebut melepasi rumah itu.

Perkongsian di Twitter itu telah menjadi bualan netizen, dan video tersebut sehingga kini dah meraih lebih dari 115k tontonan.

“Masing2 gaya macam tengah berlatih ketenteraan ya”

Di ruangan komen, aksi sekumpulan pemuda itu nyata menghiburkan warganet yang melihat. Ada yang mengatakan bahawa t1ndakan mereka itu dah macam tentera sendiri selain, ada yang turut berkongsikan kisah seakan sama dengan apa dilalui pemuda-pemuda tersebut.

Laju betul dorang bergerak. Nasib baiklah tak terh3ntak muk4 ke apa, kalau tidak mahu menahan bengk4k berapa hari.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook 

Sumber: Lobak Merah

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.