“Kalau DSV Orang Biasa, Makcik Nak Bsgi Anak Makcik Kahwin Ke..Sebab H4rta Kan?”, Netizen Kec4m Ibu Iqbal, D4kwa Mahu H4rta DSV!

Baru-baru ini kec0h apabila usahawan Datuk Seri Vida (DSV) digos1pkan dengan pembantu peribadinya sendiri, Ahmad Iqbal Zulkefli, 23.

Rata-rata netizen berpendapat bahawa lelaki berkenaan hanya mahukan wang, bahkan ibu Iqbal turut terkena tempi4s apabila dia mengeluarkan kenyataan tidak halang jodoh DSV dan anaknya jika ada jodoh antara mereka.

Maznuni Che Yusof, 49 dalam kenyataannya bersama Berita Harian memberitahu bahawa hubungan anaknya dan DSV hanyalah sebagai seoranag pekerja dan majikan, walau bagaimanapun dia tidak menaf1kan jika ada jodoh antara mereka.

“Soal jodoh adalah ketentuan Allah, yang penting menjaga amanah yang diberi Datuk Seri Vida. Saya tahu Iqbal anak yang baik, jika ada jodoh antara mereka adalah.

Saya tidak terkesan dengan cerita orang terhadap anak saya, sebab saya kenal Iqbal macam mana,”

“Kalau DSV Orang Biasa, Makcik Nak Bagi Anak Makcik Kahwin Ke..Sebab Harta Kan?”, Netizen Kec4m Ibu Iqbal, D4kwa Mahu Harta DSV! 3

Iqbal ketika ditemubual turut menaf1kan dakw4an bahawa dia ingin mengambil kesempatan terhadap penyanyi ‘I Am Me’ itu.

“Tidak tahu bagaimana cara untuk luahkan bahawa kehadiran saya di sisi Datuk Seri Vida bukanlah kerana ingin mengambil kesempatan. Buat apa nak larikan hartanya kerana akhirnya kita mat1 jua.

Benar, kami sangat akrab walaupun tidak terlalu lama kenal. Namun, soal hati dan perasaan itu dalam hati. Kita tidak boleh menaf1kan. Tidak pula cepat membuat keputusan.

Saya pun fikir panjang, untuk keluarga dan terutamanya untuk kebahagiaan dia. Pihak keluarganya tidak menggalakkan kami berkahwin, bukan hanya dengan saya malah dengan mana-mana lelaki pun disebabkan serik tiga kali percera1an,”

Rata-rata netizen berpendapat bahawa wanita berkenaan bersetuju bermenantukan DSV hanya mahukan wang, walau bagaimanapun ada juga yang menyokong Maznuni dengan menyatakan bahawa wanita berkenaan tidak bersalah.

 

Sumber:kisah dunia

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : https://www.dnq.pw/

Leave a Reply

Your email address will not be published.