Teruja Nak Lihat Rider Sampai, Netizen Terkejut Anjing Lompat Tinggi Sangat

Selain kucing telatah anjing juga banyak menghiburkan netizen gara-gara perangai yang sukar dijangka namun ada juga yang merasai pengalaman yang sebaliknya apabila bertemu dengan anjing.

Antaranya ada penunggang motosikal yang terkejut kerana dikejar anjing mengund4ng rasa gemurvh netizen dan tidak ingin terserempak dengan anjing.

Biarpun begitu, telatah seekor anjing yang berada dalam rumah yang mempunyai pagar ini lain pula halnya dimana sangat mencuit pula hati netizen dengan perangainya yang lucu.

IMG_20210901_092007

Perkongsian atas nama Zainudin Zain di ruangan TikTok miliknya mencetuskan netizen tidak dapat menahan ketawa mereka selepas menonton telatah anjing yang begitu teruja untuk melihat kehadiran rider di luar pagar.

Apa yang lebih mencuit hati netizen, pagar yang tinggi itu tidak menjadi penghalang untuk anjing tersebut daripada melihat rider di luar pagar sehingga individu yang merakam juga terhibur. Apa tidaknya, bersungguh-sungguh ‘peminat’ ini ingin melihat rider di luar.

@zainudin_zain3377

#abangkuatberjuang#abangpanda🐼 #kitaramaitaksombong

♬ bunyi asal – Zainudin Zain

Lalu mengundang rasa terhibur ramai kerana merasa lucu menonton telatah tak dijangka daripada anjing itu dan berselor0h dengan pelbagai reaksi di ruangan komen.

“Apa idaknya, rider hensem g1ler. Mana tahan tak tengok”

Anjing

“Oiii kemain tinggi dia lompat, aje g1le kalau terlepas…”

IMG_20210901_092207 IMG_20210901_092146

“Aku syak anjing tu…”

Anjing Anjing

SumberTikTok

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published.