Beli Helmet Iron Man Diam-Diam, Suami Tak Sangka Isteri Buat Peri$ai Masa Goreng Ikan

Bukan mudah untuk menggoreng ikan di dapur, menggoreng ikan pun kena ada caranya tersendiri. Ters1lap langkah habislah terken4 percikan m1nyak pana$. Terutama sekali semasa menggoreng ikan keli. Letvpan m1nyaknya bukan biasa-biasa, tapi menakvtkan.

Tapi kalau ibu-ibu yang dah expert masuk dapur, benda tu dah tak jadi ma$alah pada mereka. Ini juga merupakan $alah satu ala$an mengapa anak dar4 malas untuk masuk dapur.

Namun, lain pula kalau yang dah jadi isteri orang. Rutin masuk dapur meyediakan hidangan buat suami dah jadi suatu perkara yang wajib.

“How I use my husband’s Ironman mask”- Tulisnya

Berkongsi hobi suami mengumpul helmet Iron Man, seorang isteri yang dikenali sebaga Sarah di akaun Tiktok memuat naik sebuah vide0 memakai t0peng Iron Man milik suaminya.

Hey, Jarvis…Tutup t0peng & aktifkan mod pertarvngan

Dalam rak4man yang agak melvcukan, wanita tersebut dilihat sedang mengarhkan sistem t0peng berkenaan bertukar kepada mod perper4ngan.

Setelah t0peng tersebut tertutup mengikut arahan, wanita berkenaan terus memasukkan ikan keli yang hendak digorengnya ke sebuah dalam kuali.

Rupa-rupanya wanita berkenaan hendak berpe4ng dengan m1nyak pana$ sahaja. Maklumlah letvpan ikan keli ni bukan biasa-biasa.

Video;

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Berita_viral22 (@berita_viral22)

Di ruangan komen, rata-rata warganet berasa sangat lucu dengan t1ndakan bijak wanita tersebut menjadikan koleksi t0peng suami sebagai peri$ai untuk menggoreng ikan.

KOmen netizen:

“Habislah topeng mahal tu kena minyak.” 😂

 

Sumber: TikTok Sarah.aidid

Leave a Reply

Your email address will not be published.