June 30, 2022

“Ambil Kad Bank, Pi Lah Enjoy” Patutlah Johan Murah Rezeki, Selalu Belanja Isteri

Mengharga1 isteri adalah satu s1fat yang mulia yang perlu ada dalam diri setiap para suami. Berbuat baik kepada isteri adalah $alah satu cara menjemput rezeki suami agar sentiasa melimpah ruah.

Memberi belanja kepada isteri dan keluarga adalah sedekah wajib dari para suami yang yang paling besar nilainya. Selain memberi sedekah kepada ibu bapa dan adik beradik.

Perkongsian kali ini menyentvh tentang keperibadian seorang selebriti dan pelawak yang terkenal tanah air yang dikenali dengan sikap suka menol0ng orang lain.

Menerusi sebuah hantaran di laman Instagram isteri pelawak berken4an, isterinya yang dikenali sebagai pelakon Jozlyn meluahkan rasa gembira kerana selalu diberikan runag berme time oleh suaminya, Johan.

Foto berkenaan memaparkan pelawak tersebut sedang mengasuh anak mereka kerana ibunya diberikan ruang untuk membeli-bel4h bagi menghilangkan kepen4tan seorang isteri.

Malah Johan dilihat tidak kekok menjaga anak-anaknya.

“Beza papa hantar gambar dengan mama hantar gambar🤣🤣🤣 mama ra$a ber$alah??”

“Oh langsung tidak.. sebab papa bagi kad bank dan cakap, pi la enj0y.. cuma nak pesan 1 jek.. “ hat1-hat1 ok, lepas selesai uru$an u balik terus.. ingat, u cinderella i”

“Sambil k1ss dahi 😍😍😍 maceh papa.. walaupun bila mama bagi bil hidung papa berd4rah… 🤣🤣🤣🤣🤣 love u sayang”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Johan & Ozlynn (@jozlynnhanania)

Rata-rata rakan selebriti dan warga maya memuji sikap Johan dan menganggap rezeki mereka sekeluarga sentiasa mencurah-curah kerana sikap Johan yang baik terhadap keluarganya itu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Johan & Ozlynn (@jozlynnhanania)

Sekadar info, Johan dan Ozlynn mendirikan rumah tangga pada 25 Julai 2009 dalam sebuah majlis tertutup di Masjid Lembah Jaya, Ampang.
 
Perkahwinan pasangan itu dikurniakan lima orang cahaya mata iaitu Ariq, Sodiq, Haziq, Chantiq dan Moleiq.
 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : Ozlynn

Leave a Reply

Your email address will not be published.