Ramai tertanya hubungan Remy Ishak, Ini Hubungan Sebenarnya dengan Adibah Noor!

Pemergian secara mengejvt penyanyi Adibah Noor, turut memberi kesan kepada pelakon terkenal Remy Ishak.

Semasa mengetahui hal berkenaan, Remy Ishak memang tak percaya Adibah Noor sudah tiada lagi.

Malah, ketika menerima berita dari isterinya, Ezza Yusof, beberapa kali Remy Ishak memintanya untuk memerik$a betul-betul sama ada ber1ta tersebut benar atau pun tidak.

Setelah pemerg1an Adibah Noor dis4hkan, Remy Ishak terkelu l1dah dari berkata-kata, memang langusng tak percaya.

Menurut pelakon berusia 40 tahun itu, Allahy4rham pernah menghubung1nya untuk memberi kata-kata $emangat ketika dia berde4n dengan mas4lah kemurvngan yang tervk.

“Isteri saya yang beritahu h4l ini, kerana saya ni memang amat jar4ng nak buka media sos1al. Bila isteri saya cakap Adibah dah men1nggal, saya tak terkata.”

“Masa tu memang saya minta dia check lagi betul-betul, yelah zaman sekarang ni takvt ada ber1ta tak betul kan. Bila dia dah s4hkan, saya jadi terdiam, lama juga, dah tak tahu nak buat apa.”

Berkata tentang hubngannya dengan Adibah Noor, Remy Ishak akvi mereka agak baik juga, malah Adibah Noor antara insan yang mengambil berat pada dirinya ketika Remy alami kemurvngan tak lama dulu.

“Hubngan saya dengan kak Dibah mempunyai nilai yang amat sentiment4l.”

“Saya memang rapat juga dengan arw4h Adibah Noor, walaupun orang tidak nampak. Ketika saya $akit, dia ada call dan memberi kata $emangat. Oleh itu, saya memang speechless bila tahu dia dah tiada.”

Semalam pagi, Remy Ishak antara selebriti yang hadir dan membntu pr0ses pengebum1an Adibah Noor.

Remy dilihat turut sama-sama memegang cangkvl ketika berada di Tanh Perkvburan Islam Taman Keramat Permai, Kuala Lumpur.

Jelas pelakon berumur 40 tahun ini, dia memang dah tahu Adibah Noor dah turun berat badannya namun ingatkan, penyanyi berkenaan sedang amalkan cara hidup yang lebih sihat.

“Saya nampak gambar dia nampak lebih kurus, tetapi saya tak tahu sebab ramai orang tenah berdiet sekarang ni. Namun isteri saya ada cakap, dia kurus yang seakan sak1t. Ris4u juga.”

“Dalam pada itu arw4h pun tak pernah beritahu apa-apa tentang dia kini sedang sak1t. Bila dah meningg4l, barulah saya tahu.”

Adibah Noor memang banyak memberi nasihat kepada Remy Ishak, ini antaranya.

“Terlalu banyak nasihat diberi, saya kenal macam kakak. Dia nasihat dari segi masa depan, jangan terlalu bergantvng kepada dunia hiburan.”

“Kena buat juga sesuatu yang lain. Kak Adibah Noor ni berpengalaman dalam dunia hiburan. Banyak nasihat bukan sebagai anak seni, masa saya sak1t, dia beritahu apa yang perlu buat. Dia amat penyanyang dan sentiasa pos1tif orangnya.”

Itulah komen dari Remy Ishak tentang Adibah Noor.

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : mStar

Leave a Reply

Your email address will not be published.