‘Suami Terlau Rajin’- Tvlar Ibu Anak 13 Masih Kekal B0dy Lentik Bak Kerengga

Memiliki b0dy yang menawan adalah idaman bagi setiap wanita. Kalau yang belum berkahwin memang tak kisahlah sebab badan lagi mudah nak dijaga.

Namun, perubahan h0rmon selepas berkahwin terutama bagi ibu-ibu yang baru lepas ber$alin menyebabkan wanita $ukar untuk menurunkan berat badan kerana $ibuk menguru$kan keluarga.

B0dy g0als di applikasi TikTok

Terbaharu, trending pula permainan B0dy g0als di applikasi TikTok. Di sini, ramai para ibu berk0ngsi b0dy masing-masing.

Tvlar pula video yang dikongsikan seorang wanita dikenali sebagai Normalina ini yang berjaya menjaga bentuk badannya meskipun mempunyai 13 anak.

Video;

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Berita_viral22 (@berita_viral22)

Jangan mengaku body goals kalau belum pernah masuk lab0r room…Salam kenal daripada ibu 13 cahaya mata

 
Tulis wanita berbaju kebaya ini, dia dikurniakan 13 orang anak termasuk 5 cahaya mata yang telah dijemput Ilahi. Jelasnya lagi, anak sulungnya kini sudah pun memasuki usia 21 tahun manakala bongsu pula berumur 2 tahun.

Suami terlalu rajin

Perkongsian wanita tersebut menjadi tvlar, rata-rata warganet turut terkejvt melihat ibu beranak 13 berjaya mengekalkan badannya yang langsing seperti anak d’ara.

Ramai antara mereka turut memberi komen meminta wanita itu memberi tahu rhsianya.

Jelasnya, tuga$nya hanya lebih kepada melah1rkan serta menyu$ukan anak manakala yang lain pula dibantu sepenuhnya oleh suami tercinta.

Bila suami rajin tak kisah nak beranak.

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen kagum melihat penampilan wanita tersebut yang tak ubah seperti orang muda mudi. Dalam pada itu, ramai juga turut memuji suami kepada Noramalina yang menjalankan tanggungjawabnya dengan cukup baik.

Komen Warganet:

 

Syumber: TikToknormalina08ac2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *